da li znas da je nemoguce preko wifija gledati joubito?meni je to u rangu nemogucnosti prijenosta podataka na ajfonu preko bt
Dakle trenutno koristim iPhone 3g i mogu reci da sam poprilicno zadovoljan, na stranu internet prepucavanja i nedostatak nekih stvari, telefon mi je odlicno sjeo i stvarno sam se dobro naviknuo na njega...
al...
...upala mi je u oko Arena, dizajnerski mi se strasno dopada, manja je i to osjetno od iPhonea, ima slicni set funkcionalnosti (na stranu OS i mogucnosti prosirenja, govorim o basic setu funkcija koji su na mobu) + bitno jacu multimediju (pod ovim prvenstveno aludiram na kameru).
Cijena je vise manje slicna i razmisljam o zamjeni. Volio bi ako je netko koristio i jedan i drugi da napise svoje misljenje. Prvenstveno sto vise o Arene u osvrtu na iPhone jer o samom iPhoneu znam manje vise sve.
Hvala![]()
da li znas da je nemoguce preko wifija gledati joubito?meni je to u rangu nemogucnosti prijenosta podataka na ajfonu preko bt
Procitao sam al s obzirom da sam u i300 tarifi gdje imam 2gb mjesecno free prometa to mi i nije neka stavka. Doma se (iz ljenosti lol) ne spajam na wifi nego sve preko 3g surfam, pa sam jedva uspio potrositi 1gb u mjesec dana ...
Arena ti je dumy mob a Iphone je ipak nekakav smart uredaj.
Svi zasloni osjetljivi na dodir ama bas svi ne mogu se mjerit sa Iphone zaslonom.
LG Aerna, odličan uređaj, vrlo kompletan. Ne ide YouTube ali kod iPhone ne ide NIŠTA. Pošto ga imaš - sve znaš. Odličan ekran, dobro sučelje, odličan touchscreen. I to je sve. Arena manja, puno više funkcija.
I još nešto što ne znam da li ljudi znaju, ali najslabija komponenta iPhone je - TELEFON!!! Jadniji prijem nisam vidio, gubi mrežu gdje i stari sIEMENSI C45 RADE!
ja nikad nisam imao problema sa mrezom,nikad...
mozda si citao strane recenzije i u sadu nemaju dobru pokrivenost 3 sinala,pa ih to hebe i svi se na to zale![]()
Omasili ste ceo fudbal
Nis, uzet cu Arenu par dana usporedno sa ajfonom, pa odluciti....
Bookmarks