tako ti je to kad budala i agresivnih retaja nigdi ne falilako ih je skupit u stado, ko ovce jbte
![]()
ahahahhahahhahhaha....
kisa,prolom oblaka,a 50 000 ljudi dode...to samo tompa moze...
predivno je vidjeti vase komentare tu,naprosto uzivam![]()
+mali odmor poslije klope,pa na treninga![]()
tako ti je to kad budala i agresivnih retaja nigdi ne falilako ih je skupit u stado, ko ovce jbte
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
piva,rostilj,tus...i sad za ZG..al jos samo 2 puta,pozz![]()
gidi jap!
došao s posla...
klopica, pa pogledati tekme...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Cuvam se da ne ugazim u iduci gigabajt...
Ovaj mjesec sam navalio i utukao ih 19
A imam paket od 10...
Vec godinu dana nisam isao preko 6,al se je ovaj put zalomilo...![]()
Ma ja konstantno seedam, skidam, surfam...Uhh koma...Pomalo sam zahvalan sto imaju Flat rate ovi iz T-Lopova![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pogledao neki film o Tesli...
Sad odmaram (da, gledanje filma jako umara)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
probudio se maloprije, tekmica...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kakva utakmica...
kaj sad raditi?![]()
NecroVisioN
sljedeča igrica na mome popisu za isprobati, te je dakle sukladno sa tim i skidam sa mininove!
Za cc 6 sati bude ona kod meneahhhhhhh život je lijep uz flat net!
Obožavam YouTube kada se može točno vidjeti o čemu se radi!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Čitam zabavnik.
Україна
Uhh idem spavat...Dinamo me razocarao...kako mu Hajduk zabije 2 gola u manje od 20 min....
Laku noc![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni krizma bila evo taman doma doso... =D
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
jutro...![]()
Odo ja malo na bajk se provozat....trazim neku dobru off-road stazu blizu Zagreba, pa ako netko zna, neki mi javi pls![]()
trebam ići do šibenika po mobitelnema ga nigdi u zadru, sada sve pogledao..
Cionn- Maksimir
Imaš i u Sesvetama kroz šumu.
Došao iz škole.
Ah, super mi je- ništa ne radim više![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Doso s posla,mokar ko peezda... Idem spavat 99%...
lagano spremanje pa na job...![]()
Tražim tehnjave da napunim staru 1GB memorijsku.
Bookmarks