...mislim da takvog koncepta otvaranja kod Nokie više nema...ja bih preporučio popravak dotičnog...
Naime, staroj sam prije neke 2,5 godine poklonio Nokiju 6131 pink. Taj mob je stvarno pazila i čuvala. Prije neki dan joj je ispao, ekran je pukao i sada je zamjena 250kn, ali što ako nije otišao samo ekran...?
Imala je 6600 slide koji joj nije legao od prvoga trenutka (ne znam zašto ga je kupovala uopće). Trenutno ima 2600 classic.
Koji mob biste preporučili da joj savjetujem za kupnju? Koliko sam skužio između redaka, iz njezine priče, ona se navikla na onaj opružni mehanizam otvaranja mobitela. Sada, postoji li nekakva slična "opružna" Nokia koja bi bila dostojan zamjenik ovoj 6131?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...mislim da takvog koncepta otvaranja kod Nokie više nema...ja bih preporučio popravak dotičnog...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ako joj je 6131 stvarno legla i ako je samo ekran pukao i ja isto mislim da je najbolji izbor popravak
Možda bi joj legla i Nokia 6555 koja je istog koncepta i podjednakih dimenzija.
Evo, mob popravljen, ali se gasi, blokira tj. smrzava se itd. Tko zna što je otišlo na njemu osim ekrana.
Sada, ima li itko kakvih saznanja da se igdje u RH prodaje pink 6131, ali da je na bijelo? Nekakav VIPme komplet mora da je ostao u nekoj prodavaonici. (vidim akciju iNovina s njihovom Nokijom 6070 u VIPme kompletu za 291kn, pa zato zaključih).
U Mobisu!
Sumnjam da ces ga nac na "bijelo". Mob je prilicno star pa jedino ako ga nades u nekom oglasniku no i to sumnjam..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jedan s foruma. Inače, iskusan serviser. Ne bih ga reklamirao. Stara nije htjela slati u Mobis zbog cijene, koja je i ovako došla 250kn. Strah me pomisliti koliko bi u Mobisu uzeli.
Ma, ne sumnjam da je kolega dobro napravio, nego me strah onoga iz prvoga posta - da ekran nije sve što je riknulo pri padu mobitela.
U Mobisu!
A zasto ga ne posaljes u Mobis na dijagnozu??
To barem nista ne kosta, saznas u cemu je greska i koliko bi kostalo kod njih servis.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks