.andro. sretan rodendan
@Georgy: Ides davat instrukcije sa dvojkom iz testa?
Jutro, moram ići davati instrukcije...
To mi je kad sam pametan![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
.andro. sretan rodendan
@Georgy: Ides davat instrukcije sa dvojkom iz testa?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Idem davati iz matematike.
To imam čvrstu četvorku, naginje na peticu.
A ova dvojka je super- s obzirom na ostale![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pozdrav svima...
došao samo vidjeti što ima novo ovdje...
odo dalje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ustao u 9,pa kava,pa neke sitnice kupit i tako... Skuter je podivljao kad sam zamijenio svijećicu,a ona sta sam je skinuo,bolje da ne govorim na sto je licila...
@ .andro.: Sretan rođendan!![]()
hvala i tebi i cionnu
![]()
Poludio sam!!! Neki frajer me na Ogame-u sprasio grdno i skeljio mi je 2k bodova!!! Mamu mu je****, vrijeme je za osvetu!!!
OT: Jedem jagode![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
aaaaaaa!!! nigdi u tele2 u zadru nema nokije 5800pa poludit ću..
triba sam ju uzet u ponediljak..
Došao s "instrukcioniranja"- nema pomoći
Ne zna se tablica množenja u prvom razredu srednje škole![]()
andro, sretan rodjendan. kad su svi tu poceli, ne da mi se ic na temu za to
kad ce ovi tomson vise skuzit da je nepozeljan u zegrebu?svake godine za njegov koncert neki prolomi oblaka, nebo se spusti i tako to. dobro, zasad nije prolom oblaka, al je sve samo ne ugodno vrijeme
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
hvala luna![]()
![]()
Stigao stari K770 s novom folijom tipkovnice. Ni sam ne znam zašto ga toliko volim.
BTW, idem ja pronjuškati njušalo i naći nekog ko bi mjenjao nešto za K550...
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem opet gledat Anđele i demone u kino ^^
hello raja![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
bijah na fešti koje se sut a sadsvim sigurno nebum sjećal
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
bio malo vani..umoran sam previše pa idem leći sada..
došao s posla...
ujutro šljakica...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Nisam izlazio vani sinoc,tj jesam,al sam doso doma u ponoc i oso spavat. Popila se kava,procitao novine,i sad ne znam sta cu sam sa sobom...
Uff zgadio mi se Trg Bana jučer...kolko klinčadije dolazi na tog Thompsona (bez uvrede), al ja mislim da njemu treba zabranit nastup u Zagrebu, opet sam vidio neke likove koji imaju ustaške simbole i kaj ja znam još no odma sam zbriso...
OT: Idem gledat telku i pit kavicu![]()
ma tomsona treba skroz zabranit.
zanimljivo je da i susjedna nam prekodunavska drzava ima takvih "estradnjaka" no kod njih su marginalizirani..
go figure
ugl, dolaze mi gostimoja zlata iz Cepina
i odmah cu uvaljat pozivnicu pa se ne moram kasnije patit s putovanjem k njima![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
šta svi imate nešto protiv tomsona u njgovim pjesmama nema ništa veze sa ustaštvom nit ičime sličnim, nebi trebalo njega zabraniti nego debile koji sa ustaškim znakovima dolaze ..
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
je, nema u pjesmama, al jel slusas sta blebece izmedju pjesama?fuj, ma ja bi ga motikom zatukla
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Bookmarks