Na koji način ti je pokradeno 10 GB prometa??
Nakon što sam otkrio da mi je pokradeno 10gb prometa (imam paket od 10gb), nakon 3 dana nemogucnosti spajanja na internet i savjetovanja sa sluzbom za korisnike napisao sam pritužbu putem maila. Necu duboku ulazit u problem nego me samo zanima kakva ste vi iskustva imali sa tim pritužbama, koliko sam skužio po forumu za što se napiše pritužba u većini slučajeva riješenje je pozitivno, ja sam jos uz sve i prijetio raskidom ugovora i prelsakom nekom drugom davatelju. Koliko dugo trebam cekat odgovor?
There are no shortcuts in evolution.
Na koji način ti je pokradeno 10 GB prometa??
U tome je stvar da ne znam. Prakticki ko da sam nekome dao svoj user name i password, ali znam da nisam. Cekam njihov odgovor, ako bas moram platit cu, samo da se ne povlacim s njima
There are no shortcuts in evolution.
Isto važno pitanje: imaš li wi-fi i da li je mreža zaštićena?
moje iskustvo sa pritužbama je veliko, htjeli su me oženit za ugovornu obvezu na 24 mj bez ikakvog razloga i tak ... pismeno te odhebu ali onda ti piše tko ti je posalo odgovor i broj referenta pa ga nazoveš i objasniš mu usmeno jer pismeno oni niše ne kuže. Imao sam sličnu situaciju za račun ...
naravno moraš biti u pravu, a to sam prometom to budeš teško išta riješio prigovrima i pritužbama.
dali mi može neko pomoći moram polsati žalbu t-com,a ne znam kako da upoće napišem žalbu.pa ako netko voljan da mi pomogne neka se javi na pp ili na postu...
hvala...
Evo ja sam ti napisao jedan primjer prigovora. Naravno izmislio sam slučaj, adrese i podatke.
Možeš ga skinit ovdje: http://web.vip.hr/temilet.vip/Primjer.jpg
Stavio bih ga bio preko PhotoBucketa, ali će ti biti jako mali, pa se gotovo i ne vidi. Nadam se da će ti pomoći.
Ovaj prigovor možeš poslat poštom na njihovu adresu ili faxom.
e hvala ti....dali je svjedno kojim slovima i veličinom pišem u wordu??
zapravo nije svejedno, jer postoje različiti oblici pisanja dopisa, a svaki od njih navodi gdje što treba ići verzalom (all caps, tj. velikim slovima), ALI mislim da ti to ovi u T-comu to najmanje znaju (pa se sve svede na izgled dopisa koji šalješ). Radije ti pazi na metirum stvari (ovaj dio obrazloženja i argumentacije problema).
Što se tiče veličine slova, najprimjerenija ti je 12 Times New Roman, ali možeš ići više/manje, kao i s proredom, jer važnije ti je pravilo da stane na jednu stranu (ako je moguće - što kod mene nikad nije slučaj, recimo).
Naravno, da nećeš sad stavit font na 7 i prored na 1,5 čisto da ti stane na jednu stranu. Prije svega, primatelj mora bit u mogućnosti to pročitat.
Usput, nemoj se puno opterećivat ovim stvarima, jer oni ni ne zaslužuju da ti paziš da li će to biti čisti europski oblik, američki oblik i koji drugi; ustalom nigdje u nijednom zakonu nije propisano kako to treba izgledat, a ni oni to ne znaju već vjerojatno imaju svoj neki korporativni oblik i stil pisanja dopisa.
ma znam ali ipak bih želim da bude uredno ja sam napiso,otac potpiso sutra šaljem preporučeno pa čemo vidjeti...a demi reci jel barem odgovore na te prigovore tužbe .....
Ja sam ti to njima uvijek slao faxom radi brzine, iako ako je veliki pravni problem, puno bolje je slati preporučenom poštom da se mogu pratit rokovi koji su bitni za poslije.
Meni su uvijek prihvatili sve moje prigovore, a fala Bogu do tužbi nije došlo. Nažalost, nekad ti je bolji nit ne ići u tužbu nego pokušat mirenjem, čak da i imaš osnovu za tužbu. Sad ne znam što je kod tebe slučaj, ali pokušaj to riješit ovako. Drugi korak neka ti bude prijetnja medijima (i javljanje medijima po potrebi), jer toga ti se oni "boje" više nego tužbi. Imaju dovoljno novca za razbacivati se, ali se nešto više "boje" loše slike (iako ne znam kakvu goru sliku još T-com može imat u javnosti, ali dobro to sad nije bitno, da ja ne širim moju mržnju spram njima).
U svakom slučaju sritno, javi kako je prošlo.
ma znam nevrijedi dizati tužbu jer je ona cca 2500kn...a moj ti problem da sam im prijavio kvar u 4 mjesecu,i pokvaren je bio modem i monter mi daje u zamjenu drugi koji je pokvaren jer veza je znla puknuti po 40 puta,i sad je on nešto zbrljo u papirima da ja nemogu dobiti novi modem, nego ga moram platiti nekih 800kn....
danas sam poslo prigovor pa čemo vidjeti...
Bookmarks