Jel ima netko za preporučit koju torbicu uzet za E71??
OT: Idem spavat...
Nadam se da će sutra bit hladnije![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jutro pospanci. Danas radim od 6h, mamu im.
HC4L
dobro jutro....
Mi6 Black
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Morgen...![]()
cionn meni je dobra ona koja se dobi uz nju ... OT idem učit geografiju za 5 odgovaram xD..
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Jutro... Idem probat pratit neku edukaciju tu na poslu.
jutros u tri sata zaglavio na skajpu s indonežaninom, mamu mu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Znna li itko bi li ja mogao svoj K550 u oglasniku mjenjat za kakav K800?
Zato što ga alkohol privlači više!
![]()
Bio sinoc u Dubrovniku na koncertu prljavog kazalista. Prestali su svirat u 00:00 i onda smo obisli 4-5 kafića,zapili se,i u 03:00 uskocili u kombajn i doma... U pola 6 upali na trajekt,u 6 bio doma,a u 7 doso na posao. Evo tek sam se sad dovuko doma,kresnuo ventilator da malo oladi sobu,pa idem spavat,jer cu se srusit. Najvjerojatnije necu ni ustajat do sutra ujutro...
Došao kući sa posla, stavio na štednjak jučerašnji Čorbanac da se lagano zagrije.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo javljam se s moba nakon dugo vremena...
BARCA VODI 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FALA BOGU DA CE ONA PE***** OD C. RONALDA IZGUBIT!!!!
Dobit cu mozda oko 160 kn na kladi ako ostane ovakoo rezultat![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Eto Barcelona uze finale.
Bilo malo kišice i kod mene danas. Baš sam bio na trčanju kad je počela padati. Prijatno iskustvo![]()
Україна
I mene kiša oprala.
Bilo dosta slavlja za danas, vrijeme za krpe...sutra barem mogu dugo spavat, čak do 9![]()
Bas se evo vracam sa otvorenja nove Pivnice Medvedgrad u Ilici. Bilo bas OK, dobra ekipa, dobra atmosfera, a pive na hektolitre, i to besplatne.
Sad sto prije u krpe, sutra se ipak radi...
Evo sam ustao i osjecam se superTusirao sam se,i sad cu lagano na pos'o...
Bole me leđa od ležanja,al jbg...![]()
Bookmarks