Join Today

Vidi rezultate ankete: operatori

Glasači
54. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • vip

14 25,93%
  • t-mobile

9 16,67%
  • tele 2

29 53,70%
  • tomato

2 3,70%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja već 10 godina zbog posla jako puno razgovaram i moram reći da je Vipnet br.1 po svemu...a imam sve mreže.Naime posao mo je upravo to...ocjenjivanje kvalitete mobilnih operatera i istraživanje kao i mistery shoping!
    Tele2 je low cost tvrtka,odnosno,njihova je politika raditi par godina s gubitkom da bi uzeli dio tržišta pa se prodati tj.prodati taj dio osvojenog tržišta koji u prosjeku(barem po njihovim dosadašnjim aktivnostima u drugim državama) iznosi 15-20%.Zašto nikad ne osvoje više od tog postotka?!To je jedan proces...oni počinju s jakim reklamama na temu cijene te se onda ljudi popale na to i prelaze na njihovu mrežu...nakon nekog vremena počinje masovni odlazak s njihove mreže jer ti isti ljudi uviđaju njihove nekvalitete i to je onda TELE2 znak da se moraju prodati!
    Od početka ove godine je počeo trend odlazaka iz Tele2 i progresivno raste,tako da možemo uskoro(1-3godine) očekivati njihovu prodaju!
    Naime,interkonekcijski troškovi i T-mobile i Vipneta se kreću od 70lipa nadalje,kod tele2 je to malo manje jer je njima vijeće za telekomunikacije manje naplatilo da bi mogli biti konkurentni,ali i dalje je to više od njihovih cijena minute.Po tome vidite da oni rade s minusom i zašto VIP i T-mobile ne mogu ići niže od cijena koje već jesu!

T-mobile je malo drukčije pozicioniran na tržištu i još pono koriste staru monopolističku poziciju,ali je progresivno gube u odnosu na VIP!Prije su sve državne službe bile na T-mobileu a sad im sve to VIP uzima jer imaju daleko nabolje složenu mrežu u Europi,među najboljima su po kvaliteti usluga i servisa te su jedni od najinovativnijih operatera na svijetu(npr.sms-parking je njihov patent).

Dakle,ovog momenta VIPnet je najbolji-službeno!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Operater
    VIP
    Godina
    33
    Bodovi
    4.613
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.613, Nivo: 16
    Bodovi: 4.613, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao goran124 Pregledaj post
    Ja već 10 godina zbog posla jako puno razgovaram i moram reći da je Vipnet br.1 po svemu...a imam sve mreže.Naime posao mo je upravo to...ocjenjivanje kvalitete mobilnih operatera i istraživanje kao i mistery shoping!
    Tele2 je low cost tvrtka,odnosno,njihova je politika raditi par godina s gubitkom da bi uzeli dio tržišta pa se prodati tj.prodati taj dio osvojenog tržišta koji u prosjeku(barem po njihovim dosadašnjim aktivnostima u drugim državama) iznosi 15-20%.Zašto nikad ne osvoje više od tog postotka?!To je jedan proces...oni počinju s jakim reklamama na temu cijene te se onda ljudi popale na to i prelaze na njihovu mrežu...nakon nekog vremena počinje masovni odlazak s njihove mreže jer ti isti ljudi uviđaju njihove nekvalitete i to je onda TELE2 znak da se moraju prodati!
    Od početka ove godine je počeo trend odlazaka iz Tele2 i progresivno raste,tako da možemo uskoro(1-3godine) očekivati njihovu prodaju!
    Naime,interkonekcijski troškovi i T-mobile i Vipneta se kreću od 70lipa nadalje,kod tele2 je to malo manje jer je njima vijeće za telekomunikacije manje naplatilo da bi mogli biti konkurentni,ali i dalje je to više od njihovih cijena minute.Po tome vidite da oni rade s minusom i zašto VIP i T-mobile ne mogu ići niže od cijena koje već jesu!

T-mobile je malo drukčije pozicioniran na tržištu i još pono koriste staru monopolističku poziciju,ali je progresivno gube u odnosu na VIP!Prije su sve državne službe bile na T-mobileu a sad im sve to VIP uzima jer imaju daleko nabolje složenu mrežu u Europi,među najboljima su po kvaliteti usluga i servisa te su jedni od najinovativnijih operatera na svijetu(npr.sms-parking je njihov patent).

Dakle,ovog momenta VIPnet je najbolji-službeno!

Ajde kad već profesionalac govori takve stvari treba ga se slušat... čini se da tele 2 može biti samo privremeno rješenje iako se sada cini kao najprihvatljivije

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    SE Xperia Ray
    Operater
    Tmobile
    Bodovi
    5.687
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.687, Nivo: 17
    Bodovi: 5.687, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja samo znam da kada sam išao prebaciti broj na tele 2 i dok sam čekao da se obavi papirologija, dakle nekih 15 minuta, su došla još bar dva čovjeka da prebace broj. I djevojka koja je radila tamo je rekla da imaju masovan prijelaz ljudi na tele 2, a pogotovo od početka godine.

I još jedna činjenica, uzeo sam pretplatu 150 kn, i više ne gledam koga zovem, što je na simpi bio slučaj i jedva potrošim tih 150 kn. Koji će ti vrag 0 kuna opcija, napraviš tri poziva prema drugoj mreži i pojedeti ti cijeli račun.

Ja prezadovoljan, samo neznam zašto nisam i prije prešao nego davao masnu locu HT-u.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koji je po vama najbolji domaći portal?
    By Yo!Gurth in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 06-03-2008, 04:21
  2. Novi operater u Srbiji - "Novi operater"
    By Drug Mile in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 80
    Posljednji post: 14-08-2007, 13:27
  3. Najposjećeniji domaći portali
    By Babaa in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 29-04-2007, 18:30
  4. Dali netko ima ili gdje pronaći domaći film "Volim te"?
    By sms freak in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-11-2006, 00:49
  5. Domaci spotovi Hitno
    By M.M. in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 12-10-2006, 20:17

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke