kad netko odgovori valjda. nema doubla posta
inače, šta bulletin nema ograničenu duljinu posta? 10 000 znakova mislim
Može mi netko objasniti jednu stvar,
napišem post prije cca 1 dan i više
i danas napišem novi post u toj istoj temi
s obzirom da je taj novi post ispod starog,
te to moderatoru smeta i on non stop obriše post
i stavi ga u stari post i kaže : korisit EDIT
znači po tome , ako ja jedini pišem u toj temi.
onda će biti samo jedan post sa kilometarskim textom.... ???
ili što ???? kada smijem napisati novi post ?
kad netko odgovori valjda. nema doubla posta
inače, šta bulletin nema ograničenu duljinu posta? 10 000 znakova mislim
Pa nema potrebe koristit double post ako si već jednom postao prije par minuta ili sati. Ako je prošlo par dana, tjedana a da nitko nije odgovorio, onda bi se moglo postat double.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ime! Hoćemo ime tog drskog moderatora dok ti nisu i ovu temu obrisali jer si napravio veće sr* nego spomenuto double postanje![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
To se zove spajanje dva uzastopna posta napisana od istog člana. Ne briše se ništa nego se samo spoje dva ili više njih te onda to tako izgledas (kao da je zadnji obrisan), a kada se to napravi piše tko je to uradio.
HC4L
i ja cu sada biti zli moderator jer cu te opomenuti da si na krivo mjesto postavio temu. well, ne vire mi rogovi iz cela (bar mislim da ne vire) pa je necu poslati u smece, nego cu ti je premjestiti na mjesto prikladno za ovakva pitanja. milijun puta je vec receno kamo spadaju takve stvari i rasprave o radu moderatora!
inace, HCSC ti je dao dobro objasnjenje.
svima bi nam bilo puno jasnije o cemu pricas da nam das link na doticnu temu.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da se i ja oglasim.
Da, spojio sam vise uzastopnih postova. Radi se inace o ovom postu.
Ima nekih iznimaka (npr. teme o novim mobitelima), no u principu je praksa spajati dva ili vise uzastopnih postova od istog clana. Istina, mozda u ovom slucaju nije bilo toliko potrebno jer je razmak izmedju postova bio oko 1 dan, ali nekako mi je nelogicno da jedan clan posta odmah ispod svog posta, kao da prica sam sa sobom. Radim to svuda gdje vidim visestruke postove, pa sam tako i za tvoje postove.
Istina je takodjer da nekad ljudi uzastopno postaju samo da se tema izdigne na vrh (s dobrim razlogom ili bez), sto se naravno ne dogadja kad se editira post. To stoji, ali koliko sam primijetio, ljudi uglavnom skuze editiranje i bez dizanja teme.
Zadnji uredio ravilov : 24-05-2009 u 20:08
pričam o temi se c905... zadnja tri posta su zgurana u jedan post
i sve izgleda nepregledno, a vremenski razmak nije par minuta,
osim toga ako sada postam u toj temi. vjerovatno će post isto biti
zguran u onaj navedeni. i tako nadalje. umjesot da se post ostavi
zbog bolje preglednosti. druga stvar koliko vidim nedaj bože
da nešto kažem protiv moderatora odmah se netko pojavi sarkatičan itd..
jer očito ja nemam pravo na svoje mišljenje na nečiji radi na forumu
kao da sam u logoru.
nije istina, imas pravo izreci svoje misljenje, ali je stvar u tome sto za to misljenje postoji tocno odredjeno mjesto! kao sto neces postati o sony ericssonu u samsungu, tako probleme vezane uz forum ili moderatore neces postati u kafe. kuzis?
kao dugogodisnji clan, trebao bi znati gdje sto spada.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Čuj, moderatori/admini (Ico, HCSC, Ravilov, La_Luna itd.) to rade dobrovoljno već kolko godina i normalno da već lude čim vide 2 ili 3 uzastopna posta od nekog člana. Zamisli sebe u toj situaciji, a to da se nesmiješ suprotstavit adminima nije istina. Možeš, ali ne na bahat način da vrijeđaš admine na indirektan ili direktan način. Samo iznesi svoje mišljenje ili zahtjeve u određeni za to dio foruma i tamo brbljaj..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kao prvo ja nisam nikog vrijeđao i nisam bio sarkastičan kao neki.
drugo, ja poštujem njihov rad te ako više nemaju volje taj posao
raditi, mogu normalno odstupiti i zatražiti nekoga drugoga da obavlja
navedene dužnosti. ne vidim razloga zašto su još moderatori ako im
se neda to raditi. ima dosta kvalitetnih korisnika koji ih mogu zamjeniti.
i molim close ove teme da ne ode u krivi smjer.
Nitko nije ni rekao da se nekome ne da raditi to što radi, već da se neće objašnjavati i pravdati za svaki post koji se obriše, spoji ili premjesti. U čemu je problem? Kakva crna nepreglednost? Imaš svoj post u kojem je napisano sve što si napisao u 3 različita posta.Neće se ostavljati tvojih nekoliko uzastopnih postova, jer ispada da vodiš raspravu sam sa sobom.
I BTW, naslov ove teme nam ama baš ništa ne govori.
Tema je malo preimenovana, tako da je sad jasno i iz naslova o cemu se u njoj raspravlja.
Sto se primjedbe tice...
...ono sto vrijedi na razini foruma je sljedece:
Izgleda malo smjesno ako korisnik ima post za postom u istoj tema, a ta tema nije zamisljena kao baza nekih linkova ili manual ili "how to guide" a koji je radi laksega snalazenja podijeljen u neke cjeline, od kojih je svaka zapisana u svoj post. Uostalom nema potrebe da nesto izgleda kao da jedan clan raspravlja sam sa sobom, ako se jednostavno u isti post (koji je zadnji u temi) moze dodati sve bitno (upravo zato je korisnicima i ostavljena mogucnost editiranja vlastitih postova).
Iznimke su teme karakter kakvih sam obrazlozio nesto vise u tekstu i naravno, postovi koji su dulji od 10000 znakova, pa ih se jednostavno mora razdijeliti u vise komada koji slijede jedan za drugim.
I za kraj...nitko nikome nije nista obrisao, vec samo napisani sadrzaj prikazao u prihvatljivijoj formi (jer ako i nakon spajanja u jedan post, od strane moderatora, drzite da je isti nepregledan jos uvijek imate mogucnosti editirati i taj post u kojemu je sve spojeno i koristenjem velicine fontova, B/I/U, bullets i sl. istaknuti bitno i uciniti ga preglednim).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks