eto oept ja dosadjujem,nakon sto uspio hakirat mobitel,stavit nokia maps(rade pefreketno iz onog tutoriala)pozelim instalirat garmina ponovno(jer sam ga vec imao i radio je super)i stavim usb kabel u nokiu izbacuje mi antivirus da imam virus na kartici i da ne moze iz nekog recylce foldera ocitat neku datoteku i izbacuje me vanka,govoreci mi da imam virus,i kada odem na mycomputer ne prikazuje mi vise kao da sam ubacio removable disk ona ikonica nego kao removable folder imam ikonicu foldera?dali se ikome to dogadjalo kada je instalirao i hakirao te stvarcice nadam se odgovoru,,,,,,,,
ps:na mobitelu radi sve super ako iskljucim firewall (zone alarm)i antivirus mogu uci u mem karticu medjutim ako je ukljuceno nema sanse,,,bio sam i probao format kartice radi normalno ali opet nakon sto instaliram bilo sta kartica kao posjeduje virus i ne mogu uci bla bla...

Odgovori uz citat
,nakon sto uspio hakirat mobitel,stavit nokia maps(rade pefreketno iz onog tutoriala)pozelim instalirat garmina ponovno(jer sam ga vec imao i radio je super)i stavim usb kabel u nokiu izbacuje mi antivirus da imam virus na kartici i da ne moze iz nekog recylce foldera ocitat neku datoteku i izbacuje me vanka,govoreci mi da imam virus,i kada odem na mycomputer ne prikazuje mi vise kao da sam ubacio removable disk ona ikonica nego kao removable folder imam ikonicu foldera?dali se ikome to dogadjalo kada je instalirao i hakirao te stvarcice nadam se odgovoru,,,,,,,,
)

Bookmarks