i mene zanima, mene zanima opcenito. Ne samo ZeGe![]()
Gdje u Zg mogu najpovoljnije kupiti originalnu masku za Nokiu N95 8gb?Inače,treba mi samo prednja maska,ali vjerovatno ću morati kupiti cijeli komplet...
i mene zanima, mene zanima opcenito. Ne samo ZeGe![]()
Jel zna neko kolko je za obicnu N95 samo poklopac baterije u mobisu ?
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Zamjenske maske jel vrijede? Ili se bolje splati kupiti orginal, a pri toj kuplji maski treba jos platiti montazu ili se kupuju samo maske?
Moja preporuka vam je da ne kupujete zamjenske maske,jer su loše-ja sam promjenio već dva zamjenska kučišta (svako sam platio 150kn) i nisam bio zadovoljan,mislio sam da mi je bilo puno dati oko 300kn za originalno kučište pa sam kupio zamjensko pa još jedno zamjensko,i opet ne valja,tako da sad idem na originalno,a već sam potrošio 300 kn na zamjenska!Zato me zanima gdje su u ZG najjeftinija originalna jer sam već 300kn bacio u vjetar...što se tiče ovih zamjenskih kučišta koja sam ja uzimao stvar je slijedeća-onaj stražnji oklop je OK i nema neke veće razlike u odnosu na originalni,ali problem je u prednjoj masci-kad sam prvi put kupio i montirao prednju masku,skinuo sam onu zaštitnu foliju,a ispod nje ogrebotine! i to ne male nego dosta velike ogrebotine,koje se nisu vidjele dok je zaštitna folija bila na masci,onda sam nakon nekog vremena kupio drugo kučište i kad sam išao montirati prednju masku malo sam je išao obrisati sa krpicom s jedne i druge strane stakla da obrišem prašinu i nakon toga se staklo zamaglilo i izblijedilo a onaj plastični crni okvir maske je također izblijedio! i kad bih sada tu masku montirao,displej bi mi izgledao kao zamagljeni prozor automobila! Tako da je moja preporuka-kupite odmah skuplje originalno kučište,a ne ovo kinesko smeće,jer će vas na kraju doći duplo skuplje!
Pokušaj u Simelu jer imaju zaista veliki izbor zamjenskih i originalnih kućišta.
Moj N95 8GB kadi je ispao,i zadnji dio maske je otisao,ja sam odnio u mobis,i oni su mi promijenili...za cca 150kn (bez poklopca,posto je on ostao oke)! Isto je original,i sve 5 radi![]()
Meni je bila kompletno izgrebana nokia jer mi je ispala s motora u vožnji. Radi ko sat, al plastika u rasulu. Uglavnom promjenio sam svu plastiku (prednju,zadnju i poklopac za bateriju) koja je orginal. Sad mi je ko novi. Došlo me je 260 kn (preko veze
). Za one koji žive u Splitu a imaju sličan problem, to mogu napraviti u Topela.
takodjer potvrdjujem da treba izbjegavat zamjenske maske pogotovo na skupljim modelima , a ako vam ponude zamjenske maske A kvalitete e onda im to bacite drito u glavu... e da usput navedem jednu ironiju u mobisu, frendu je pukao display i maska ... cijena dipleya sa zamjenom za n82 košta 290kn, a kompletna maska 350kn bez ruku
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks