Ko ti kriv što ne možeš? Imaš lijepo subotu i nedjelju, nije VG daleko od KA...![]()
Ko ti kriv što ne možeš? Imaš lijepo subotu i nedjelju, nije VG daleko od KA...![]()
uff nisam ni u KA nego u jasKA xDD..
vidio zanimljiv video http://www.youtube.com/watch?v=0L7DTMKekoU
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Aloooooooooooo
nije me dugo bilo ..... eto tipkarim po forumu .... baš mi se ne spava![]()
nja.... nja..... njaaaaaaaaaaaaaaa
Za par minuta pičim van pa u grad...fala bogu da je došao taj vikend...
Aj da pitam neke "geekove". Jel ima itko neku skriptu (il kaj već) za Psiloc irRemote za Quadro telke?? Tražim po netu no nema ništa... Kod u blizini svi kafići imaju Quadro telke pa mi je došla ideja da se malo zafrkavam sa njima![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
mislim da ako refreshas onaj list da bi trebalo bit i quadro meni je bio ali nisam isprobo..
Ne spava mi se ...........
nja.... nja..... njaaaaaaaaaaaaaaa
Bem ti...Bio u jedno 4 klubova i koma atmosfera...Ko da su mrtvaci svi...Svugdje neki mutavi DJ-evi i svi sjede..nitko ne pleše...Nadam se da je onaj Mambo Bar nešto bolji :S
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 23-05-2009 u 00:27
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
nemogu zaspat vruceeee....pa cu buljit u ovaj ekran do ujutro ^^
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
došao doma...
spavanje, sutra opet arena...
@ -->Cionn<--
di si to bio, ako se smije znati?
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pff...
opet nikoga ovdje nema...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dobar jutar...
Mi6 Black
Spremam se za krizmu![]()
btw, dobro jutro..![]()
čika paja![]()
Jutro...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Opet došao s vožnje
Sad odmaram
Poslije ručka moram učiti![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vani vruce...
Srecom pa nisam vani.
Idem se podaprat malo, idem veceras na koncert...![]()
Znojim se... Ocistio sobu,sad jos da preslozim sve kutije,i gotov sam...![]()
došo s vikendice odoh sad na svadbu..
i okupo sam se ,xD
Pojeo pola kvadrata cokolade sa stiroporom,al i dalje sam gladan...![]()
Bookmarks