Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8
    Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy K610, upgrade na Java 7.7 dodaje "Never ask" pod app. permissions?

da li je neko upoznat sa ovim
    "When upgrading java version from CID52 java 7.3 to CID52 java 7.7 you'll get a blanket "never ask" permission, it's nice!!"

Kako nadograditi javu i tako ukloniti dosadnu gresku "allow application to read user data".

vec duze vrijeme pokusavam rijesiti ovaj problem na svome K610, ali mi ne ide od ruke, zna li neko resenje?

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao prvo, procitaj pravila foruma i pripazi na naslove novih tema, da ne bi bilo brisanja.

Ne znam za ovaj feature, ali AFAIK upgrade Java engine-a ide iskljucivo preko nove verzije firmware-a.

BTW ovo se vec odavno rjesava EQhalmer certifikatom. Ne znam kako to vec duze pokusavas rijesiti taj problem a da nisi naisao na to rjesenje.
    Potrazi malo.

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Kao prvo, procitaj pravila foruma i pripazi na naslove novih tema, da ne bi bilo brisanja.

Ne znam za ovaj feature, ali AFAIK upgrade Java engine-a ide iskljucivo preko nove verzije firmware-a.

BTW ovo se vec odavno rjesava EQhalmer certifikatom. Ne znam kako to vec duze pokusavas rijesiti taj problem a da nisi naisao na to rjesenje.
    Potrazi malo.
    probavao sam i sa EQhalmer certifikatom, ali mi se opet isto desavalo, a koliko sam ja upucen (sigurno grijesim) taj EQhalmer moze da radi na W810 a ne i na K610i. A sto se tice trazenja, pretrazio sam i ovaj forum a i mnoge druge i nisam bas nasao pravo resenje. zato trazim od Vas pravo resenje koje radi.. Hvala

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EQhalmer je Java certifikat i nije nicime ogranicen na odredjene modele telefona.
    Meni radi bez problema i na W810 i na K810.

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NE znam do cega je, ali kod mene ne radi taj EQ halmer, ne znam do cega je. mozes li mi napisati postupak, samo nemoj reci da pretrazim, jer sam se natrazio i nikako mi nije uspjelo. Napisi kako se to radi a ja cu opet tako uraditi. Hvala

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skini ovo i otpakiraj negdje.

U podfolderu "customize_upgrade_halmer" imas dva filea (CER i XML) koje treba kopirati u telefon u /tpa/preset/custom (ima i file readme.txt u kojem to isto pise).
    Sljedeci put kad upalis telefon, trebao bi instalirati Halmer certifikat.

Zatim kopiraj podfolder "eqhalmer" gdje ga trajno mislis drzati (npr. "C:\Program Files\eqhalmer"), te iz njega pokreni eqhalmer.exe. Trebao bi te pitati "Add application in Context Menu? [A]dd\[R]emove, Enter for exit", odgovori sa "A". Ovo naravno treba napraviti samo prvi put.

Nakon toga klikni desnim gumbom na bilo koji JAR file, trebao bi u meniju vidjeti opciju "Halmer". Odabirom bi se trebao otvoriti command prozorcic gdje halmer nesto radi, kad zavrsi trebao bi se uz JAR file pojaviti i JAD file. Oba filea preneses u telefon i instaliras Java aplikaciju/igru preko JAD filea, ne preko JAR. Nakon toga bi se za tu aplikaciju/igru pod permissions trebalo pojaviti "Never ask" (jer je to sad "trusted" aplikacija/igra).

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Skini ovo i otpakiraj negdje.

U podfolderu "customize_upgrade_halmer" imas dva filea (CER i XML) koje treba kopirati u telefon u /tpa/preset/custom (ima i file readme.txt u kojem to isto pise).
    Sljedeci put kad upalis telefon, trebao bi instalirati Halmer certifikat.

Zatim kopiraj podfolder "eqhalmer" gdje ga trajno mislis drzati (npr. "C:\Program Files\eqhalmer"), te iz njega pokreni eqhalmer.exe. Trebao bi te pitati "Add application in Context Menu? [A]dd\[R]emove, Enter for exit", odgovori sa "A". Ovo naravno treba napraviti samo prvi put.

Nakon toga klikni desnim gumbom na bilo koji JAR file, trebao bi u meniju vidjeti opciju "Halmer". Odabirom bi se trebao otvoriti command prozorcic gdje halmer nesto radi, kad zavrsi trebao bi se uz JAR file pojaviti i JAD file. Oba filea preneses u telefon i instaliras Java aplikaciju/igru preko JAD filea, ne preko JAR. Nakon toga bi se za tu aplikaciju/igru pod permissions trebalo pojaviti "Never ask" (jer je to sad "trusted" aplikacija/igra).
    Samo da kazem da ovo radi, kod mene je prije bio na Swisscom mrezi, pa valjda zbog toga nije htio da mi ocitava .jad fajlove . Hvala

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46