Naravno da jesam, čak i živim u tom stilu...
Ili uredjen?
Si cuo kad za kreativni kaos?![]()
Naravno da jesam, čak i živim u tom stilu...
da,u tome i jeste problem uputa ima milion a sve su neke stranice na nekom kung fu jeziku nista ne razumijem,fakat ne mogu da skontam, ako ima neko voljan da mi napravi certifikat... ispatio sam se
ot, vani je 36 stepeni, pivo nije dovoljno hladno, klime nisu dovoljno jake, asfalt se topi, vodu sam tek stavio u frizider...
Javi meni na PM, ako još nisi našao nekog
Ubijam se u lazanjama s blitvom i sirom![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Meni je bolje s blitvom![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
diplomski? kaj studiras ico?
sad sam topio sir preko upaljača pokušavajuči napraviti umak od sira za čips i ko bi reko ispalo je fino![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
lol, takav natpis ne može spriječit moju staru da ga upali. Ona bi ga upalila i da monitor fali![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Haha, pa ti si Cionn
Ja samo avatare gledam
Možda ću prolaziti, pa s bicikla zgrabim nešto
Jel bi mogao staviti roštilj negdje uz cestu?![]()
Hahahahhahahah ma bravo Georgy, ti si tek sada to skužio![]()
Namjerno ću ga stavit negdje uz jezero da ti nebi mogao doć![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 20-05-2009 u 10:24
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Naći ću te![]()
Odo trenirati traženje roštilja po gradu![]()
Došao i ja s vožnje.
Kao što se vidi, skrenuo sam da ću malo proći Maksimirom (parkom)- ali nakon 2 sekunde sam shvatio da ipak ne (iako se par puta tjedno vozim kroz Maksimir skoro istom rutom)- jedva sam razlikovao stazu od potoka
Naravno, potpuna tišina, samo se čuje kako neke životinje skaču po potočiću.
Mislim da je to nešto najstrašnije što bih napravio za neke ogromne novce
Trebaju baciti nekakvu rasvjetu tamo po Maksimiru
Odo spavat
Cionn- onda se još vidimo (ja sam onaj na biciklu, dvije ruke, dvije noge...- prepoznat ćeš me)![]()
Ok.
Budem obukao nešto svjetlo, ili nešto ovog tipa...
Sad stvarno odoh spavati![]()
![]()
Bolje neka kapa takvog tipa![]()
Odoh i ja spavat, sutra naporan dan![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
došao s posla, chill out...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks