cionn ajt možeš dat link za skinuti taj iremote bas mi se igra dok gledamo filmove pod vjeronaukom![]()
![]()
![]()
Ok, evo- ostalo je sad par ćevapa i carskog
To sam samo za tebe ostavio
Odo učiti nešto.
Ne, Cionn, neću ti prodati iPhone- nemoj mi više slati PM- ove![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
cionn ajt možeš dat link za skinuti taj iremote bas mi se igra dok gledamo filmove pod vjeronaukom![]()
![]()
![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Hahahhaahhahaha georgy dobro lažešNisam te pitao za prodaju ajFona (barem ne za sad
)
@Luka: Tu je origigi stranica, nisam našao hakiranu verziju no meni piše 10 days trial no ne smanjuje se
Ajd fala bogu Dinamo je pobjedio...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Došao s vožnjice
Odo spavat![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa idi na www.dotsis.com tamo su ti sve aplikacije za mobitele hakirane..
Riješavam bratiću zadaću iz 8. razreda. :skačeodsreće: (NOT)
Nemrem vjerovat kak je to dosadno...
Gledam isto i mentalista. Pregenijalna serija![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Cion, koliko ti imaš godina? Onako pitam![]()
Україна
došao doma...
previše događaja u jednoj večeri...
pitanje je samo dokle...
dinamo zagreb - jedanput godišnje - za sve koji su samo danas bili na tekmi, a danas je to bilo 90 % stadiona...
idem spavati, radim ujutro...
noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jbemti usporen komp...
došlo je vrijeme za promjene...
BTW: pozdrav svima
@XLR: ako saznaš di ima za nabaviti taj držač u HR, javi na PP![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dobro jutro..
@X-FisIOn odi na www.dotsis.com i registriraj se, tamo ćeš sigurno naći..
Umoran ko pas. Idem malo odspavat...
Došao iz škole.
Koja vrućina...
Danas presretan, našao garancijski listić od K770. Sad samo razmišljam kakav će mi zamjenski mobitel dat. Georgy je nosio N73 na servis i kao zamjenu dobio neku staru nokiu, a frendica W580 pa dobila za zamjenu neki samsung kaj ima 2,0 mpx, slider je, ima joypad ko iPod i mislim da ima 240x320 ekran (značim po funkcijama tu negdje kao W580). Uzeo bi još u obzir da je frendica nosila u T-crap, a georgy u tam neki servis za nokie. Ja bi isto u T-crap nosio. Možda bi bio K800 kakav?
Zašto nosiš u T-mobile?
Pa šta neće oni ionako slati mobitel u servis (agram ili tako nešto)...
Pa ćeš samo dulje čekati.
A ne znam, ja ne bih davao zamjenske mobitele sličnih karakteristika- pa da si ga netko ostavi a meni ostane neko njegovo smeće![]()
Ne da mi se ići u neki takav servis..Ne znam gdje su, a i da znam, sigurno su daleko.
pa što te briga kakav ćeš mobitel dobiti? ionako neće stajati kod tebe ko zna koliko..
1-2 tjedna bez mog K770 je puno...A u ostalom, volim isprobavat razne nove mobitele. Ako bude neš loše, uzet ću K700. Ako mi se ne bude dalo uzet K700, uzet ću W850 ili K800
.
došao s posla...
navozao se danas...
i sad saznao da mi mob još niej gotov...
kalaš, dupli redenici i u msan... :rifle...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
.:TailS:. sutra ti donesem w850 pa se nemoraš zamrati![]()
xD..
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Idem do Dafine...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Dobio K750pa mi ne treba W850.
probudio se...
opet će biti duga noć...![]()
spremam se na maženje jogurtom po leđima![]()
Mi6 Black
Bookmarks