Nema škole.
Odo ja negdje da ne bi još trebao ići u školu ako se sad u pola sata dogovore![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
navodno do subote.![]()
nadajmo se .. da i dalje xD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
došao s komemoracije...
lagano odmaranje, večeras tekma pa job...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pozdrav svima.
A sta ste se raspisali o strajku...
Dobro pa sam skoro gotov sa faxom, pa me ti strajkovi ne zanimaju...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nema to neko posebno ime. Jedan od mnogo ritmova s kojim se dobro uklapa sama pjesma,dakle improvizacija i ukrasavanje. To je vurtuoznost u sviranju bubnjeva,gdje dolazi do izrazaja savrsenstvo ujednacenosti udaraca i ritma. Nista vise
OT: Doso s posla... Mogo bi malo i ubit oko...![]()
doso od bratića .. susjdi se derali nekoliko puta na nas jer smo radili sound sorruond i malo vise zvucnika spojili ..![]()
Upravo radim bass test...stakla samo sto ne puknu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
i to je uredu..haha
Došao iz grada.
Kupio "masku" za iPhone, sad ga mogu bacati po podu
Samo mi je malo čudna.
Sad gledam da će sutra vjerojatno biti škole
Kao, zato jer su pregovori u tijeku...bezveze...
A, barem je danas nema (valjda).
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
upravo se probudio...
idem jesti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Danas sam vidio neke debilne klince koji su po tramvaju lijepili ono ne damo Maksimir.
I to po novom tramvaju po svuda- (ovo zvuči otrcano) ali meni tako nešto nebi palo na pamet u njihovim godinama (a ni sad).![]()
ne još...
malo je rano...
ali vrlo brzo, da...![]()
blj.............
georgy kakvu maskicu i di ? treba mom bratu .. on je kupio neku plastičnu i kad bi stisko po njemu pstao bi zrak u njoj..![]()
To tvoje Luka se zove crystal case, a georgy je možda ukrao s tenka svije ploče armiranog lima, zavario ih i napisao na to "ajTelefon".
Tails- pa šta onda
Zaboravio si staklo (makar sam stavio pleksiglas- o je bolji).
Kupio sam Griffin Wave case (ovaj prvi- crno sivi).
Nešto kao crystal case- ali mislim da nije baš isto.![]()
cool je ovaj case. samo sto je sad sigurno puno deblji.
ici sutra v skolu ili ne ici? pitam se
Dinamo rules!!!
Neloš Eurosong sinoć. Regina prošla:slavi:
Prekičasto, ali hej - to tako treba biti
Imam upalu mišića, trčim i penjem se po brdima ovih dana![]()
Україна
Uuuuuu georgy si želi zaštiti taj (šrotni) ajFon.Neće ti niti to pomoći
"Pomno" pratim dnevnik. Nekako sam se uživio u taj štrajk.![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kad već to sve pratiš, možeš li reći oće li biti škole sutra ili?
Iako mislim da ću svejedno prespavati kao danas
ma.. zbunjen sam, mogu lipo reći ima škole ili nema![]()
Bookmarks