u ogromnoj sam dilemi...uzas..xD
@T-Maca: To znaci da ni ti nemas zivot![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
u ogromnoj sam dilemi...uzas..xD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Majku im, samo ujutro štrajk.
Još ću morati u školu sutra...
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo evo ja ću. U kakvoj si dilemi Luka???
@Georgy: Zbilja te žalim, pogotovo zbog ajFona
@Frish: Zbilja smo no liferi...do ponoci visimo na kompu i na forumu brbljamo o glupostima![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pogledao filmić, lagano na spavanje...
sutra ujutro na komemoraciju, popodne tekma...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
došo popodne s posla, popil pivu, vratil se na posel i eto sad opet došel s posla.
ugl, vjutro u 6 idem na posel...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Job
:zijev:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jutro.
Joj, još u 10:30 pregovori, valjda se neće dogovoriti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jučer otišao đir do grada sa prijateljima.. i kako su oni izbori sada, di god se okreneš daju ti besplatnu pivusamo sam malo previše popio..
![]()
A vama ne pada na pamet da će se izgubljeno morat na ovaj ili onaj način nadoknaditi?
Subote? Kraći ljetni praznici?
Take your pick.
Ne mora značiti...
Ima par opcija:
- da se proglasi kraj školske godine (i zaključe 1 samo onima koji imaju sve jedinice)
- da bude štrajk par dana- što se ne bi trebalo odrađivati
- još ima par, ali sam zaboravio koje![]()
Prva opcija najprihvatljivija, pogotvo ako se uzme da svi ostali dobivaju 5.0...
ovaj tjedan možemo pisati testove + ispitivanja, a kod nadoknade toga neće biti![]()
ja sam čuo da neće biti nadoknade.. lijepo je biti doma u srijedu![]()
Tako sve jedno. Štrajk je počeo i danas (za pol sata) čemo saznat kaj su se ti pametnjakovići dogovorili. A mislim da se neće to "nadoknađivat". Jel da se krene sa tim nadoknađivanjem, recimo subotom, učenici i ne smao oni nego i roditelji i profesori će se žalit na to. A ovak i onak sječaš se valjda frish dok si bio u školi da se zanjih tjedan dana ništa nije radilo. Ja se sjećam da smo mi samo bezveze dolazili u školu i brbljali i ništ nismo radili.
@Cionn: Nisi skužio bit izjave. Svi ovdje na forumu nemaju život kad mogu tol'ko spamat po forumu, samo oni ispod 1000 postova to još uvijek odbijaju priznat, a oni iznad se ponose time
Ja sam završio svoje planirane obveze za danas...sad mogu opet u krevet.
Trebam samo obaviti još jednu sitnicu, kao što je razgovor za posao![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja nebih htio da bude štrajk, samo da danas ne dođem u školu.![]()
2:58-3:43
Kako dobro...
Zna li netko kako se to zove, mislim ima li kakvo ime to što su bubnjali?
Cionn- samo se ti tješi...![]()
![]()
Zadnji uredio georgy : 13-05-2009 u 11:53
e ja i dalje necu rec..xD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Bookmarks