Trebalo bi napraviti BugMeNot profli, pa da svi mogu lijepo besplatno koristiti.
Moze mi ovo netko objasnit tocno u detalj kako ovo radi? Jer nekontam ovo,nece da ucita mobitel,trebal bit upaljen/ugasen? Trebal jos koje programe instalirat? Ako moze detaljne upute...hvala![]()
Trebas naravno USB Flash drivere, kao i za bilo kakav low-level pristup mobitelu.
Mob mora biti ugasen, drzis C i ustekas kabel.
MOzes mi napisat ovdje ili na PM korak po korak oko toga...jer prvi put cackam po mobitelu pa nemam pojma o tome...a da se radi o kompu islo bi bez problema...
Jel može netko staviti neki link koji nije na rapid share, jer ja iz doma nemrem na rapid..
Ili da mi na majl pošalje neka dobra duša![]()
Pokušao sam sa AERIX-om, ali napiše da nemože naći server, i neki error code. Da li netko zna pravu adresu za server i port. Hvala!![]()
Registrirao sam se na aerix, i potvrdio registraciju, sve šljaka do konekcije sa serwerom, onda napiše cannot connect to serwer itd...
probaj kad upališ program uć u settings pa onda gdje ti piše "server address"
zaljepi ovaj broj: 221.195.40.209
Puno hvala sve fercera.
Sređen jedan V640 hvala x
....
evo rego se sada jos samo da posudim ili kupim novi mob pa da probam otkljucat
e ljudi imam pitanje da li postoji nacin da se poslije ponovo zakljuca mobitel zbog garancije
(ma zapravo tko .ebe garanciju)
ne postoji način da se mob ponovno zakluča,bar ne za free......
imam pitanje,molim odgovor od ovih koji koriste otkljucane telefone,vidio sam na se-nse da neki pricaju da im baterija traje sad duplo krace nakon sto se otkljucalo..
jel to istina,jel ima kakvih promjena.da mi frend ne kaze da sam mu sjebo telefon..
aha,ok.valjda se ne mjenja puno...tnx na brzom odgovoru
neznam,frend mi je rekao da je citao to na se-nse..nisam vidio.pitam cisto informativno,nema mi logike..al ono,ne pisu valjda ljudi za dzabe.
nemogu se konektovat na server ni na jednu od dvije navedene adrese. Jel kod ostalih isti problem??
jbg sve što je lijepo kratko traje ni meni nece da se spoji....
ej zalosti ev i ja uzeo od "friend-a" da mu otkljucam telefon i vidim ne mogu se konektovat....steta
###1410989180026
Bookmarks