Jesu ti možda u opisu servisiranja napisali šta su radili?? Dakle dali su oni nešto prčkali po softu?? Daj reci koji imas FW??
Otvorio sam novu temu zato što mislim da niko nebi u onoj temi [N73] Neka pitanja nebi odgovorio na moj upit, pa sam odlučio otvoriti novu temu kako bih privukao veću pažnju.
Ovako. Danas sam dobio mob iz servisa. Mjenjali su Ul modul.
Kad sam mob upalio, primjetio sam da nakon Nokia loga, nema više T-Mobile loga. Tema je bila neka zelena. U izbornik sam ušao. Bio je skoro pa full prazan. Samo Office, Poruke, Zapisnik, Igre, Aplikacije, Alati, Kamera, Kalendar, Galerija, Music Player i Galerija. Nije kao prije. Nema Postavki (kasnije sam ih našao u Alatima) i nema pretraživača (search) ???? Pretražio sam cijeli mob i nema ga nigdje. Nadogradio sam noviji softver, pa sam mislio da će se pojaviti, no opet je sve isto! Nema ga! Gdje se može nalaziti??
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Jesu ti možda u opisu servisiranja napisali šta su radili?? Dakle dali su oni nešto prčkali po softu?? Daj reci koji imas FW??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ovdje ti je sve napisano.
Trenutni FW:
V 4.0839.42.2.1
27-09-2008
Rm-133
c Nokia N73 (07)
EDIT: Napravio sam reset moba s kodom *#7370# i sve je opet isto! Postavke se nalaze pod Alati, a pretraživača nigdje!!!
Da ga nosim opet u servis? Šta su s*ebali?
Zadnji uredio GT-R : 12-05-2009 u 19:31
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
postavke se na vecini telefona nalaze u alatima
mozda ti je pretrazivac negdje drugdje u nekom drugom folderu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks