Probaj TMPGenc, ja sam s njim zadovoljan
trebao bi neki dobar i provjeren program za video konvertiranje. dakle mnoštvo formatu u Divix format, i to da fps, bitrate aspect ratio, zvuk... da sve ostne isto, znaci samo da se promjeni codec. video mora biti divix, a audio mp3.
probao sam s par programa ali svi mi sjebu acpect ratio, a i moram za svakoga namještati kvalitetu.
Nadma se d anisam prezahtjevan!
Probaj TMPGenc, ja sam s njim zadovoljan
iPhone 5s 16 GB
ajd probat cu, trenutno pokusavm sa total video converter-om, ima opcije orginal bitrate(or sistem default) ali on uvije uzme 64kbits za kodiranje zvuka.
ima i za sliku za original fps, to šljaka, ali uvijek smanji sliku, tj širina slike nije kao original.
Da dodam ima par fajlova s .mkv extenzijom i s kojim god ih programom skonvertiram slika zaostaje tj izgleda kao da je fps 10sličica u sekundi!
Zadnji uredio alex1 : 08-05-2009 u 15:03
probaj alive video converter![]()
Total video comander se pokazao kao najbolji, neki fajlovi zezaju i to sa svim programima...
Ali imam jedan drugi problem, imam jedan video piše u zagradi ntsc i fajl ima extenziju .vob, kad ga konvertiram u divix vide se kao neke vodoravne linije samo na pokretnim djelovima.
e sad pretpostavljam da je to zbog toga ntsc->pal jel? jel se da to rješiti?
napravi "deinterlace". trebal bi imati tu opciju na svakom boljem codecu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks