Evo da se malo javim i tu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ajde, javi se.![]()
Gdje god da se okrenem vidim recesiju...
Pa jbt,jedan frend produzio ugovor za ADSL i dobio Logitech 5.1 sfučnike,drugi frend dobio prijenosni HDD neki lijepi,a mene treba zove i kaze da mi istice ugovor za 3 dana i da šta ću napravit...
Ja reko,ima li koji pokloncic,a ona meni da ako cu za jednu godinu produzit da cu dobit neki belaj "Surfajte sigurno" (valjda CD sa programima),a ako cu na dvije da cu dobit modem za pola kune...
Reko sam joj da sam vec 10 godina oko kompova i da mi ne treba nista,jer se osjecam sigurno i bez njihove zastite... Svasta...![]()
I ja sam bio alergičan na jaja, tek sam ih prije par godina počeo jesti - tako da mi nisu dosadila, za razliku od svih drugih oko mene
Upaljač kažeš, Smuchac? Ni metar iznad moje glave je danas pukla neonska svjetiljka
Danas počinjem trčati![]()
Україна
Zadnji uredio .:TailS:. : 11-05-2009 u 20:31
Došao iPhone
Svjež, kupljen u petak, zapakiran
Sad ću jest da se smirim pa ću se igrati
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dobra dobra...
pošto je Georgy mlad, možda bude fasciniran mobitelom.
(pogotovo ako voli igrati igrice na mobitelu i imati beskorisne aplikacije)
a još ako nema aktivirano bar 512MB prometa, razočarenje će biti kada mu odu novci sa računa...
BTW: pozdrav svima.
Ošo mi komp u sto dijelova.
sad tipkam sa curinog laptopa...
Napravio prezentaciju diplomskog.
još samo trebam zaključak napisati...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Neće krenuti razočaranja.
Nisam tulav, znam prednosti i mane mobitela i ima ono što je meni bitno dobro napravljeno.
Naravno- volim imati igrice na mbotielu i imati beskorisne aplikacije (tko ne voli)
Ma, odmah "ubio" postavke za internet- samo wifi.
Načitao sam se o iPhone- u, tako da ne brinete![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Uploadam nesto....![]()
vidim rasprava o iphone-u ima jedan doma prezakon mie bas odlican predobar mob. piilla...ali nema dobru kameru sto mi smeta nea bt i nemre razvrstavat fajlove ... zato mie moja njoka bolja![]()
... razmisljam o nabavi ipod toucha .. dal se na njega moze sve ko na iphone sam kaj nea kameru i nemre zvat mejlat itd.
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
ma pustite one koje hvale samo svoga konja, pogotovo Smogovca
uglavnom, svatko ima svoje razloge za kupnju mobitela i postavlja svoje potrebe na mobitel.
privikavam se na laptop.
nadam se da ću uskoro srediti komp.
iks, smir' se, ba
al, ne, fakat, ne kuzim. ajt mi vi kikaci pojasnite, koja je fora u tom "nie", "swatko", "wolim", "mie"..
jel kuzite vi bar da ste uzasno iritantni s takvim pisanjem? ja takve postove uredno preskacem.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Burek + piva = X
Za*ebana jednadžba...
Aj uzdravlju!![]()
nije zajebano
to ti znaci da iks zivi od bureka i pive
jel tako, iks?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ljudi, smirite se
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a čuj. dobro je dok ima bureka.
biti će shranje kada bude piva + sirnica
![]()
Ajde, kad netko tako piše na internetu (kad igram Call of Duty redovito to ljudi pišu, svake sekunde napiše WTF i slične stvari...), ali kada ovaj jedan u razredu kaže WTF ili još bolje kada kaže LOL
Kada sam ga prvi put to čuo...
Onak, netko kaže nešto smješno, i on onako s ozbiljnom facom kaže LOL
Ma...
Bookmarks