kazem ti naziv 'apple' samo košta ko pola vrijednosti moba .. nema mi smisla diskutirati u usporedbi ta dva modela .. sto ga vise ljudi ima, to mi se vise gadi
jaTelefon već sada ima ogromnu prednost zbog jednostavnosti, kompaknosti i dizajna i zato što ime "iPhone" gotovo 90% ljudi znaju što je to. Tako da mislim da i kada izađu ti jaTelefon Pro i jaTelefon Elite da će več u startu imat ogromnu prednost nad ostalim mobitelima (SE Idou, N97...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kazem ti naziv 'apple' samo košta ko pola vrijednosti moba .. nema mi smisla diskutirati u usporedbi ta dva modela .. sto ga vise ljudi ima, to mi se vise gadi
ovaj sto sam isprobavao je demo...software je jos malo bugovit, ali ide sve dosta glatko....bez problema Tv prezentacija iz powerpointa...
slide je iznenadjujuce dobro napravljen i posto se obicno demo modeli gaze na veliko, sve radi odlicno i nema klimanja...
sam touch je dobar, no iPhone definitnvno ima bolji i jos nisam naletio na fon koji ga je dobro kopirao...
odmah sam skuzio da kod listanja fotografija nema resize-a (ni razmakom prsriju, ni kruznim pokretima)...a i okretanjem fona, postoji kasnjenje kod rotiranja sucelja...
ja osobno nisam pobornik jabuke i iPhone mi je djelovao kao skupa igracka dok ga nisam bolje upoznao...
naravno da ima mana (kao i svaki fon), dosadni iTunes i jos dosta toga, no veliko je zadovoljstvo raditi s njim, posto je display velik, sve ide glatko i stvarno imas dobar osjecaj kada prstom setas po displayju...gotovo bez pritiska, a on na sve reagira ispravno i trenutno....
RoBee
ma sigurno da nije los i to i svi su mobovi preskupi u odnosu na ono sto nude, ali iphone pogotovo .. bljeskalica, bluetooth, kam. 2.0 ... ali skrenuli smo s teme .. gdje si ti to imao priliku sresti n97![]()
znas kada gledas na youtube-u preview sa sajmova i nove fonove...
imao sam priliku vidjeti veliku vecinu nokia fonova koji se trebaju pojaviti do kraja godine...bilo je toga dosta, no trenutno se n97 cini najzanimljivije
bit ce toga dosta do kraja godine, pa bi cak i n97 mogao pasti u sjenu drugih, no o tome kada dodje vrijeme, da ne otkrivam poslovne tajne...![]()
RoBee
moze info dali ce doci modeli sa kapacitativnim ekranima ili ostaju pri ovim?![]()
Hardve joj nije puno jači od 5800.
Jedino kaj ima ječe je kameera i ta tipkovnicafamozna.
A moramo je duplo više platiti .
kapacitativne ekrane imaju SVI touchscreen Samsunzi.
Evo ga, N97 u prodaji za 524 $
http://www.gsmarena.com/nokia_n97_av...s-news-901.php
na stranici od vodafone-a pise da dolazi u srpnju tek .. ako do jeseni dode kod nas bit ce dobro ...![]()
http://shop.vodafone.co.uk//shop/mobile-phone/nokia-n97
koliko traje otprilike da iz mobisa dode u vip ?
to ti nitko ne moze reci. moze biti prvi dan, a mozda i nikad.
nego, http://www.gsmarena.com/nokia_n97_to...h-news-944.php
znas mozda koliko je trebalo za n95 8gb ?
u mobisu su rekli da pocetkom srpnja kod nas ..
ima neko novosti kakve?
Zadnji uredio ivo47 : 08-06-2009 u 22:01
Evo jedan poduži review http://www.techradar.com/reviews/pho...-606466/review
joj jedva cekam da dođe ..
jel znas mozda koliko je otprilike trebalo za n95 ili n95 8gb da dođu iz mobisa u vip ? pa neki prosjek .. mozda tak bude i za n97 ..
dijan- kapacitivni je (ukratko) da možeš koristiti samo prstima, a drugi, "resistive" ekran, možeš koristiti i prstima i bilo kojim drugim predmetom
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Najveci minus mi je to da ima PREMALO RAM memorije i PRESLAB procesor jer mogli su za takav TOP model staviti barem 256MB RAM-a i 600 MhZ proc sve ostalo je premalo za TOP KLASU od NOKIJE
Mali osvrt na gorni post.
Istina da nikad dosta RAM-a i MHz-a pogotovo zahtijevnijim korisnicima odnosno onima koji žele bolje performanse i brži rad. Ali sagledajući sa strene Nokije i njihovog razvoja mislim da bi bilo previše za očekivati da sada stave 600MHz-a, od trenutnih (okvirno) 370MHz-a što danas ugrađuju. Tako da i ovih 434MHz-a najavljenih je respect. A što se tiče RAM-a, istina moglo se ubaciti 256MB RAM memorije, ali očito to čeka neka druga vremena, drugi uređaj.
HC4L
Ma to je cista Glupost po meni jer gle N97 bi trebao biti top model od NOKIE u rangu Samsung Omnie HD, iPhona 3Gs, SE Satio, LG INCITIE, HTC Touch HD i jos neznam cega a svi ovi imaju ILI Qualcomm MSM 7201A 528 MHz processor ( LG i HTC ) ili NOVI ARM Cortex-A8 600 MHz processor i 256 RAM-a
mislim nekuzim ih nimalo. opet su ZASRALI po mom pitanju te STARU generaciju Procesora koja je PRESPORA za takvu Mrcinu od PHONA a o RAMU necu ni govoriti.
jel zna neko nesto vise kad dolazi ? ili iz mobisa koliko treba da dođe u vip?otprilike ? neki prosjek koliko je trebalo da n95, n96 dođu ..
Bookmarks