znam da se je X puta pričalo o tome
ali ja bi volio da se otvori oglasnik na forumu kako je bio i prije
ali naravno sa pravilima. ako može satelitski forum, forum.hr i mnogi
drugi forumi imati oglasnik. može i cafe mobil. i točka.
ja sam spreman voditi taj dio foruma i imam odličnu ideju kako se nebi oglasnik prenatrpao.![]()
U jednom postu zappan je opisao forum kao razmjenu znanja i iskustva a ne materijalnih dobara,oglasnik je bio usputan samo za članove,šverceri ,konstantno kršenje pravila i x kazni koje nisu nikoga naučile pameti doveli su do zatvaranja oglasnika.nisam zadovoljan jer mi nitko nemože objasniti zašto cafe mobil nemože
imaiti oglasnik
Jesi zadovoljan sada?
previše se vodi brige o tome dali je netko prodao jedan mobitel u mjesec
dana, a netko četiri mobitela i sl....
eto vrlo jasno .... dok drugi forumi ne vode tolko brigu o tomu
kao npr.. satelitski forum, a forum je predobar i vrlo koristan.
a da se nađu dvije osobe koje bi pazile nebi došlo do tih problema
I bogu ste dosadni s tim oglasnikom - satelitski forum ga ima, super, koristi ga. Tu ga nema, fala bogu postoje i alternative. Hoćemo se pomoliti za kraj?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislim da je bilo čak i rečeno da će se ići na lađenje ako opet dođe do spominjanja tog crnog oglasnika. Neki ne kuže kada se kaže "ne" po 7. put.
Pa najlakše je opalit ban,čak i u temi koja je namijenjena za prijedloge.Mislim stvarno....
Ako ne želite razgovarati o oglasniku,jednostavno ignorirajte upite ili brišite sve postove u vezi vraćanja oglasnika i riješeno,a ne prijetiti kaznama....
Ne kuzim sto ste svi zapeli za taj oglasnik.
Pomirite se da oglasnika nema.
Imate druge forume, koje i sami spominjete, pa tamo stavljajte oglase, ako su vam oni tako biti.
A uostalom, postoji i kupiprodaj i oglasnik i njuskalo koji i jesu specijalizirani za oglase. Tamo ce te mozda i vise zaraditi nego na forumu.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nikad nisam ni ništa oglašavao na ovom forumu pa me baš briga,ali nije u redu prijetiti bespotrebno bar ne u ovoj temi koja i služi za prijedloge i iznošenje mišljenja.
U postu broj 1010 i 1012 sam sve napisao i meni je sve jasno.
Prijevod foruma je radjen parcijalno.
Vecina fraza (vidljivih korisnicima) je prevedena, dok je odredjen broj ostao nepreveden (pored navedenoga i Mod CP i Admin CP su jos uvijek na engleskome jeziku).
Prijevod ce moguce biti rijesen u sklopu izmjena skinova ili nekoga od drugih zahvata, ali kako karakter ovoga foruma nije profitni, i kako nitko od ljudi koji ovaj forum vode nije placen za to, vec u forum ulazu svoje slobodno vrijeme, trud i znanje, neke stvari ne mozemo postaviti kao prioritet, a kompletiranje prijevoda je jedna od njih.
Sto se Oglasnika tice...nece biti banova radi njegova spominjanja, ali morate razumjeti da nece biti niti Oglasnika. Ta odluka ima svoje negativne i pozitivne karakteristike. I jedne i druge su odvagnute i ipak smo se odlucili da Oglasnik ugasimo. Rijetko koju stvar mogu nazvati konacnom, tako naravno postoji mogucnost i da se Oglasnik u odredjeno vrijeme vrati, ali to nece biti skoro i definitivno nece biti pod istim uvjetima. Automatika moderiranja, je osnovni preduvjet.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
poštujem odluku i nemam ništa protiv nje, iako smatram da se malo
previše diže prašine oko jednog oglasnika. u svakom slučaju nisam protiv
oglasnika. nega ga koristi onaj tko želi i to je to. a što se tiče
automatizacije oglasnika isto sam za da se to napravi i se smanji
mog. varanja. eto toliko od mene![]()
imam jedno pitanje... dali se ima namjera možda staviti opcija za veće avatare ? možda 150 x 150 dimenzija ? bilo bi super![]()
nevirujem da će baš 150 biti.. sada je 65.. možda maksimalno 100, iako nevirujem da će išta mjenjati..
Očigledno se svako malo pojavi netko i pita ono na što je minimalno jednom već odgovoreno. Mislio sam da se ova tema pratila, pogotvo od onih članova koji nisu toliko friško na forumu.
Možda bi mogli skupiti par "gorećih" pitanja pa na prvu stranicu staviti objašnjenja zašto ne.
Da svi "novi" vide.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Boje i stilovi nickova predstavljaju status na forumu. Plava - običan korisnik, crno/bold - moderator, tamno crveno/italic-bold - supermoderator, crveno/bold - admin, zeleno - alumni član.
"Alumni član"??
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Boje za nickove postavljaju se po grupama a ne po članovima.Ja bi volio ako bi se moglo omogućit da svi članovi mogu imat imena u svojim bojama, znači ne plava nego nešto tipa ovog: -->Cionn<--
Bookmarks