.andro. hvala ti na ona dva PM-a, upravo sam skinuo tvoj prijedlog i budem ga isprobao!![]()
Skinuo sam si igricu (naravnoa kako drukčije
)
i skontao da je to ustvari on-line igrica i da treba tu servera i drigih alatki.
E sada sve ja to uredio i hoču se skopčati na neki server da igram i ni jedan od 8oo i nešto neče da primi.
Probao netko?
Igrao?
Konta problematiku??
Znam da treba crack servere (i našao, ali opet neče) ali ako netko bolje konta neka mi malo pomogne!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
.andro. hvala ti na ona dva PM-a, upravo sam skinuo tvoj prijedlog i budem ga isprobao!![]()
George Eliot
Možeš napisati te prijedloge, ako su dobri?
Ja sam jednom skinuo to i imalo je 8gb, ali sam pobrisao bez instaliranja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nema problemajavi kako ide..
malo mi je čudna ta igrapogleda sam na youtube.. ipak ću se ja držati CS-a..
EDIT: nisam vidio tvoj post georgy, dao sam mu link na demonoidu da skine, trebalo bi raditi to.. ako nisi na demonoidu, mogu ti poslati pozivnicu na PM
To je onda non steam verzija?
Imam Demonoid, ali našao sam i na Zamundi.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da, ako želiš igrati na netu..
Nažalost nisam uspio
Možda zato što vozim sve to na Windows 7?
Nebi trebalo biti problema jer ova prva verzija što sam skinuo radi perfektno sve na full.
Nažalost nemam baš previše vremena se zezati sa takvim sitnim problemima.
Ako tko je igramo tu igru a da nije u multiplayer-u na netu onda ne kužim na koji sistem jer mi se čini da je samo zato i napravljena!
Za servere se ne mogu zakačiti ali ako želim svoju dignuti mapu na serveru on to odradi za par sekundi bez problema ALI furam se po platformi usamljen i bez protivnika![]()
George Eliot
Kupi si igricu preko Steama i igraj kao čovjek kad god hoćeš bez problema. Ionako je po bagatelnoj cijeni...
Ja sam ju kupio, igrao i igra je barem 98/100 po igrivosti i zanimljivosti u multiplayeru.
Ja bolje ne vidjeh!
odlična igra. cijeli HL2 i TF2 paket ne košta puno. vrijedno svake kune
također probaj na nvidijinim i ATI stranicama, mislim da još nude besplatno HL2 deathmatch prek steama.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks