dali z310 moze ici u nesto drugo npr.w300
znam da je z310pnx a w300db2020
nekako mi fizicki dostaslicno izgledaju
osim utora za karticu
dali z310 moze ici u nesto drugo npr.w300
znam da je z310pnx a w300db2020
nekako mi fizicki dostaslicno izgledaju
osim utora za karticu
Halo ljudi, želim vam pomoći - DB2020 se može pretvoriti samo u drugi DB2020, koliko god slično izgledali, uspoređeno s mobitelom druge platforme (npr. DB2020 u DB3150 je MOŽDA moguće, ali vjerojatno neće raditi neke osnovne funkcije).
Također, NIKAD NEMOJTE KORISTITI SEUS (Sony Ericsson Update Service) za bilo koji oblik flashiranja i patchiranja.
Akshayy.com je izvrsna stranica za flashiranje/crossflashiranje/dekodiranje, ali većina tekstova se odnosi samo na DB2020 (a to vas vjerojatno najviše i zanima). Tamo sam našao upute za crossflashing K530 u W660, a to sam i napravio i radi odlično.
A ako želite stavljati patcheve, NEMOJTE koristiti Google Translator za prevađanje mobilefree.ru, ne samo zbog dvostrukih redova, nego što ćete dobiti i razmake tamo gdje ne bi smjeli biti, pa će se patch krivo upisati.
Koristite originalnu rusku verziju.
1.Ne može se crossflash-ati kako ti padne na pamet (K550@K800 - mrtav mobitel K800@W850 pola funkcija ne radi)Halo ljudi, želim vam pomoći - DB2020 se može pretvoriti samo u drugi DB2020, koliko god slično izgledali, uspoređeno s mobitelom druge platforme (npr. DB2020 u DB3150 je MOŽDA moguće, ali vjerojatno neće raditi neke osnovne funkcije).
Također, NIKAD NEMOJTE KORISTITI SEUS (Sony Ericsson Update Service) za bilo koji oblik flashiranja i patchiranja.
2.seus NE SLUŽI za patch-anje a ni flasha-nje
Prožvakano odavno na forumu.ne samo zbog dvostrukih redova, nego što ćete dobiti i razmake tamo gdje ne bi smjeli biti, pa će se patch
Zadnji uredio Alienware : 05-01-2009 u 15:26
@reg.blagus sorry ali ovo sve sto si rekaovec ima svoje teme u kojima se raspravljalo o tome i sve je to vec poznato,a neke stvari si i pogresno rekao(vidi Alienwareov post)
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Da, znam, SEUS je potputno automatski servis.
Također znam da se ne može flashati DB2020 bilo kako.
Samo želim reći da se DB2020 ne može flashati u npr DB2010/2012.
Bio sam malo brzoplet...
u koji bi mob moga flashat w880i, a u koji w890i
Ako ih nema na popisu u prvom postu, onda vjerojatno u nijedan.
g705@w715 moze se flashat
bolje nego u w705 jer se ne gubi gps
isprobano i testirano.
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
A da li se dobiju vodafone ikone?
stavio sa na k610 flash k530 i ekran mi titra i kamera mi je bijela...dali da ga flesham u neki drugi ili...u koje se jos mobove moze fleshat k610...hvala![]()
u p.m. sad se vise nece ni upalit...gore zatitra crvna lampica i nece se upalit
Zadnji uredio imaticx : 09-05-2009 u 00:44
mislim da trebaš staviti display drivere od k530, a ako ti se neće upalit probaj ga ponovo flashat...
i zašto postavljaš isto pitanje u dvije teme??![]()
jel moze g502 u nesto w ili slicno?
Ne može. Ni jedan W se ne pali na tipku "C".
dali moze g502@c510
mislim da nemože zato što kamere u ta dva moba nisu iste, a i jos puno toga...
@dejo33, drugačije platforme.
@SEmodder, trebao bi biti neki A2v1 mob koji se pali na tipku "C" da bi se mogao flashat. BTW, da je G502@W880 moguć, ne bi napravio, jer G502 ima puno bolji soft. (Osim što se nekad zbloka, ali ima puno više funkcija.)
Razmisljao sam da uzmem T700. Kada bih ga flashao u W890 interesuje me moze li se napraviti kamera da radi, posto u W890 nema blica?
g502@c510 definitivno ne ide
nece ni flashat a kamoli da radi
Nista onda. Vrlo vjerovatno je da cu opet uzeti K550, treba mi nesto noviji telefon od K750, da mogu na njega ubaciti walkman, fontove i flash teme, a K550 mi je ostao u lijepom sjecanju, a pozelio sam se vratiti moddanju...
jel moguce flashat g502 u k660?
Bookmarks