ako se dobro sjecam na tom telefonu se ne mogu spremati poruke u telefon
... imam problem sa ovom nokiom, tj. kapacitet poruka na sim kartici mi je premali tj. 30, a ne znam kako napraviti da mi se poruke spremaju u memoriju telefona... može li ko pomoć...
ako se dobro sjecam na tom telefonu se ne mogu spremati poruke u telefon
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
... nažalost, dobro se sjećaš... ne znam šta napraviti a da ne izbrišem 30 poruka koje već dugo čuvam na sim kartici a da mogu primati nove poruke...
Nemoj me krivo shvatit ali krajnje vreme je da nabavis nekaj novije pa si makar poruke na taj mob skopiraj.Kolko se sjecam 8310 je mogao do 150 sms-ova spremit znaci kupi bar njega ako ti je toko stalo do unikata.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
... ma imam nekoliko mobitela, ali ovog sam oživia iz mrtvih pa me zanimalo može li se to... ali na kraju san ubacia karticu u onu gamelu samsung u600 koju ne koristim i kopira poruke pa vratia nazad sim u 8210...![]()
@Moby pa 8210 nije imala sigurno memoriju za Sms-ove a ja kazem za 8310 da kolko se sjecam je imala.Ne 150 sms-a vec 140.
Davno sam imal te mobove ne mogu sve pamtit,daj nek se netko javi tko zna bolje bas me zanima.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
... imate pravo oboje, mobitel nema nikakvu unutarnju memoriju niti se može to kako proširit,... hvala obojici... ;-)
Bookmarks