jel moze netko preporucit koji car holder izabrat za nokiu?
cisto iz osobnog iskustva ako netko koristi pa da kaze pros i cons
pozz
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
ja narucio preko ijeba za 5800, evo još nije stigo, košta ok 10zelembaća s dostavom ali još ga nema!
Vidio sam dasu u kauflandu bili neki univerzalni za oko 30 kn
Za Nokiu 5800 uzmi Brodit 965288 Active Holder, Tilt Swivel. Ima vec ugradjen kabel i punjac za auto. Je malo skuplje (Holder cca 350 kn, proclip cca 170 kn), ali imas kvalitetu!
Uz njega moras uzeti i nosac (Brodit proclip) po zelji gdje ga hoces montirati (lijevo, desno, gore, dolje...). Izaberi ga na ovom linku, prema marki i modelu auta: brodit.com/productinformation
Ovdje mozes pogledati film kako se jednostavno montira: brodit.com
Ovlasteni uvoznik za HR: primo.hr
Pod linkom "Distributeri" nadji najblizeg distributera.
Zadnji uredio hrc50 : 26-03-2009 u 23:24
Zna li netko ima li u Zagrebu (znam da ima na ebay- u, ali mislim kupovati samo u Zagrebu) za kupiti neki "bike holder".
Znači, kao car holder- ali za bicikl (znači, ne sa onom "sisaljkom"- već nekim obručem ili tako nečim), za 5800?
Mislim, može i neki univerzalni, samo da stane 5800.
I da nije preskup.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kupio i za auto i za bicikl preko ibeja.
Oboje stiglo nakon dva tjedna i ja zadovoljan.
Cijena za auto (držač, punjač i zaštitna folija) cca 50 kn, a za bicikl 30-ak.
Provjereno - radi.
Jel možeš dati sliku ovog za bicikl i neki dojam (kako se stavlja i slično)?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ako ti još nešto treba slobodno na PM.
Da ne bi ispalo da reklamiram, jer mi to nije cilj.
Ovlasteni uvoznik za HR: primo.hr
Pod linkom "Distributeri" nadji najblizeg distributera.[/QUOTE]
ovo mi se dopada bez obzira na cijenu, ali kad sam posjetio "distributere" TehnoMax i Chipoteku niko nikad čuo za Brodit i Proclip, pa ako može mala pomoć di bi se to moglo shopingirat
Cudi me da Primo.hr nema Brodit, a reklamiraju se s njim!
STEP 1- Choose the Brodit Holder
Evo ovako, Brodit holder (cijena: £ 34.26) i Proclip (cijena £13.69) mozes naruciti iz Engleske: dsldevelopments.com. Robu salju u cijeli svijet, a placa se kreditnom karticom.
Ja sam kupio "Brodit Mobile Phone Active Holder Tilt Swivel for Nokia 5800" - Item No :965288. To je taj isti sto je na slici gore. Mozes ga okretati u svim smjerovima: lijevo, desno, gore, dolje ili za 180 stupnjeva! Preporucio bi ti istoga!
STEP 2- Choose the Brodit ProClip
Za Brodit ProClip izaberi iz desne tablice gdje te pita za marku, tipu i godiste auta i onda ce ti izbaciti u padajucem menu-u vrste Proclipa prema polozaju gdje ga hoces imati. Izaberi add to cart i to je to. Nemoj zaboraviti selektirati da imas volan na lijevoj strani automobila!
Imas ovdje jos jednog: mountonus.com.
Mozes pogledati i na ebay.![]()
Zadnji uredio hrc50 : 06-05-2009 u 23:30
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
C'est la vie
Bookmarks