a otidji na mobile9
java ko java
Da li netko zna koju stranicu gdje ima za downloadati java softwere ili programe poput messengera, facebooka, nekih igra itd...
a otidji na mobile9
java ko java
Već sam tamo gledao i ima tamo svašta, ali je problem to što ja odaberem LG KM900 Arena i odaberem Java Sofrwers i kada kliknem na neki softwer i onda vidim da ljudi komentiraju koji imaju i Nokiu koja nije touch-screen.
Pa me zanima da li će ti softweri raditi i na Areni koja je touch screen. (Pogledaj i sam). Inače još nemam Arenu, ali ju planiram kupiti za tjedan dana pa se informiram jer se dvoumim između Arene i Nokie 5800.
A ako ti je do aplikacija, uzmi nokiu. Jbg, arena je dummy, nemos na njega svakakve aplikacije stavit, a nokia je symbian, imaš gro aplikacija za njih. Ali u tehnologiji, kameri, dizajnu, brzini, multimediji, kvaliteti izrade, touchu, modifikacijama, itd. arena je bolja.
A nije meni do aplikacija, ali nije loše da mošeš staviti barem neke korisne.
Inače, aplikacije su mi zadnja stvar u razlozima za kupnju mobitela.
Da li se Arena može (barem malo) mjeriti po reprodukciji glazbe s Nokiom 5800 Xpress Music, tj. da li je od kakve koristi onaj Dolby?
Zadnji uredio frish : 05-05-2009 u 07:06 Razlog: Molim te, odluči se o čemu će tema biti. Naslovio si ju tako da te zanima software koji na njoj šljakao, pa te molim da ne skrećeš sada u kvalitetu zvuka.
Kao što rekoh, arena u svakom pogledu osim symbianu nadmašuje nokiu. Ako ti nije do aplikacija, arena je mob za tebe.
getjar.com
Bookmarks