Kae Ico? S čim si ti svršio![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa eto...ipak reče
Pa ajde...bitno je da je glavni dio gotovNa vrijeme...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Silikon,drvofix,tapet,neostik,sarafi,bušilice.... .... I ja sam gotov...Kad se osuši ide u gepek...
![]()
Kako sam spretan
Uz probušenu zadnju gumu (s vidljivom rupom na vanjskoj gumi)- stigao uspješno od Bukovačke do Sesveta, uz stanke na benzinskim pumpama.
Ovo je definitivno znak da moram promijeniti vanjsku gumu...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
odoH pripalit :smoke: :marlboro:
a mene je danas trknuo auto
mah.. nis mi nije.. sam sam malo zgulila koljeno i rame na asfaltu. i kresnula glavurdom, pa malo boli. buduci muz mi je i bajk vec popravijo..
yebeno![]()
da, da, ja sam kriva.. zbog fakin parkiranih auta nisam vidjela na cestu, zena je vozila neki mali autic, corsu il tak nes, i ja s plocnika pred nju :huh: ..
a yebiga. kaj sad. skrsen moj kotac i retrovizor na autu.. kak je moglo bit - super je!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kad nemaš kacigu
Ja je imam(ne!- ali nije mene auto trknuo)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da, i?
pa ne bi kaciga spasila kotac?
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Cemu kaciga za nas tvrdoglave?
Jao, tako sam ja jednom skoro naletio, ono idem plocnikom prilicnom brzinom (isto bajk), i iz sporedne (jedva vidljive) ceste desno izleti auto. Ja brze-bolje koci, i tako sam naglo zakocio da sam u jednom trenutku bio samo na prednjem kotacu, zadnji se (skupa sa mojih 100+ kila) izdigao nekih 10-tak cm iznad zemlje. Srecom pa sam na prednjem imao one amortizere, inace bi se mozda i prevalio i zabio glavom u auto...
a da... shebano je to.. i ja sam se zapravo posve dobro snasla, umjetso da sam lupila po kocnici automatski sam skrenula desno, tako da me samo retrovizor zakacio..
oke. nebum si vise razmisljala o tome![]()
Kutija sastavljena,i suši se,vrt okopan,i sad idem ubrat 50kn...nema više mukte ni materi!
![]()
Odo ja van sa ekipom...malo chillout![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma ti si nista, ja kad se zabijem u Corsu, ja je karamboliram!
(Yep, tako je zavrsio moj zadnji auto.)
ajme bili na izletu .. a mislim biloe oke..![]()
![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
@rav, s čim to u Corsu? Jel nekim VW-om?
Biciklom
koji debili su ovi na farmi, ovo samo potvrđuje da ne treba to gledati
![]()
Heh, shit happens.
BTW, kaj sad voziš?
Sad si ko ja -.
A kako prošla ta Corsa?
A slicno, malo bolje.
Rekao tip da mu se ne isplati popravljat.
Jelda.
Jednom Renault, uvijek Renault. Pa makar i poguzvan.![]()
Bookmarks