fali ti plugin kao što slika govori
http://rapidshare.com/files/19988361...her_anycid.rar
Mi6 Black
imam i ja problem...
skinuo sam sa foruma FAR Manager v1.70 + SEFP + JDFlasher
te kad ga pokrenem , stisnem ALT + F1 pojavai se ovo:
![]()
Skini drugi Far manager.
jesam , uvijek isto
Nesto je do tvojih Win, kad drugima radi normalno...![]()
Konacno kad je dosao kraj prvo dela dobicete ovakvu poruku:
Sada u desnom delu FAR managera treba da nadjete vas MAIN, koji cete obeleziti i klinuti F5 ili Copy(nalazi se u donjem delu far-a)
Kad kliknete F5 ili copy, dobijate sledecu sliku, treba da izabere as a babe image i yeah flash it
[/QUOTE]
evo ovako, pokusavali smo ja i moj prijatelj napraviti to na modelu k 610 i, CID 52, R1JG001, međutim kad dodjemo do ovog dijela da treba obilježiti main i kliknuti na copy ne pojavi nam se mogucnost as a babe image i yeah flash it, vec samo neke druge opcije za kopiranje, pa smo nesto jos pokusavali, ali onda nam se umjesto yeah flash it pojavi yeah read it. nadam se da sam uspjeo objasniti dovoljno vama koji ste to vec radili pa da mi pomognete. unaprijed hvala.
provjeri si dali ti je main u *.mbn formatu
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
provjerio sam, u tom je formatu
Posalji svoj screenshot.
prvo smo dobili ovo,
a nakon nekog cackanja uspijemo dobiti ovo
ovdje pise as a babe image, ali dolje ne pise yeah, flash it, vec yeah, read it, a trebalo bi biti yeah flash it
Zadnji uredio ravilov : 02-04-2009 u 10:06 Razlog: koristi gumb EDIT!
Pa, samo ti stavi "točkicu" na flash as a babe image.
To ti je isto kao i one kvačice u Windowsima, zapravo ovo je nešto kao radio button.
Znači, samo mišem stisni na unutar zagrade-> ( ) as a babe image
Makar je meni svaki put bilo automatski na "as a babe image"...
A mislim da se u ovom prvom samo stisne copy.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
vidjet cemo, ali ova prva slika se uopce ne bi trebala pojaviti, barem je nema u tutorijalu, a ova druga slika bi se trebala pojaviti, ali umjesto read it bi trebalo pisati falsh it, pa mislim da nisam radio nest kako treba.
Ne...i ova prva se pojavi (akone vjeruješ, pogledaj video), samo nije prikazana u tutorialu.
A, mislim da će pisati "yeah, flash it" kada označiš "( ) as a babe image".
Samo je čudno što kod tebe ima samo dvije opcije, a inače (i u tutorialu) su 3...
Jesi li stisnuo copy na ovoj prvoj slici?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a sta bi trebao odabrati onda u toj prvoj slici pod onim opcijama? copy contest of symbolic links ili onu drugu pa onda copy?
Koliko se sjećam, ništa ne odabireš na toj slici- samo copy.
hvala. pokusat cu pa cu vidjeti hoce ici.
EDIT:
evo uspjeli smo ga dekodirati. hvala na pomoci!
Zadnji uredio ravilov : 03-04-2009 u 12:51 Razlog: KORISTI GUMB EDIT!
pošto sam novi u svijetu patchanja i svega toga nesto sam shebao i K810 mi sa više nece da upali, e sad pretpostavljam da trebam raditi po ovom tutorialu sa prve stranice al neznam sto sve trebam skinuti s neta da bi mogao flashati ili sta vec preko jdflashera da ponovno oživim mob... ak mi netko može poslat link sa svim stvarima koje moram ubaciti u mob da bi opet proradio bio bih mu zahvalan....
ma vidim da je sve već opisano na prvoj stranici al ja ne znam koje stvari trebam skinuti da napravim flash main...
jel možda ovo:http://forums.se-nse.net/index.php?a...s&showfile=174
i jel se može flashati sa jdflasherom kojim se patchaju cid 53 mobovi ili moram skinuti drugi jdflasher za cid52....
na mobu mi je cid 52 r8bf003 ak na to misliš..
Zadnji uredio nitkox : 01-05-2009 u 21:39
ma nesprema to u dokumente.....
i jel mogu kad flasham main ugasiti far manager ako nacu stavljati quick access patch odnosno ak nemam namjeru više patchati mob??
Bookmarks