Tutorial kako instalirati Sygic McGuider se nalazi u slijedećoj temi: [Tutorial] Sygic McGuider v7.71 for S60 3rd
U ovoj temi pišite, komentirajte, pitajte...
Evo mogu reći da sam instalirao navedenu navigaciju na svoju Nokiju E71 i prvi dojmovi su mi pozitivni.
Uređaj mi prije nalazi satelite usporedivo sa Garminom te možda ima i precizniju kartu Hrvatske, ubiti usporedivo sa Garminom, Garmin mi ne ispisuje ulicu u kojoj živim, dok Sygic McGuider DA.
I ono možda najvažnije, kada se aplikacija zatvori nema famoznog "tajnog" trošenja baterije, kao kod Garmina. Oni koji prate tematiku znaju što pišem. A isto tako mi se čini da možda i sama navigacija kada je pokrenuta troši manje bateriju u odnosu na Garmin.
Mada su to sve prvi dojmovi.
Zadnji uredio HCSC : 16-04-2009 u 08:18
HC4L
upravo pokušavam instalirati program, ali sam naletio na jedan problem:
u tutorijalu piše da napravim novi folder s naziv "hrv" u folderu maps, ali mi komp to ne dozvoljava
neznam, evo ja sam sada opet probao i meni je prošlo (mada sam napravio za Slo, postupak isti). Probaj restertati PC, a i možda mobitel. Radiš li, desni klik pa New Folder?
ili probaj preko mobitela uči u folder Maps na mem. kartici pa kreirati novi folder naziva hrv
HC4L
Imam ovu navigaciju već nekoliko mjeseci i mogu vam reći da je izvrsna, no garmin i nokia maps 3 su ipak bolji, moje osobno iskustvo to vam kaže. No valja pokušati jel tako!? Pozdrav
P.S. nova verzija garmina 5.00.40 je riješila problem baterije, isprobano!
Zadnji uredio ivanvuko : 16-04-2009 u 22:27
Koristim McGuider 7.70 i zadovoljan sam,sa 7.71 sam imao probleme ucitavanja zemljovida,ono mlm pa sam se vratio na 7.70.nekako je ok.Ovaj novi sljaka na Nokia5800 xm.
Sto nitko nemoze to mogu i ja
probao sam navigaciju i mogu reci da radi super,stavio sam par ulica di sam isao i sve ok,po mojem misljenju mislim da cak bolje radi od garmina jel garmin se dosta puta tu izgubio,samo me zanima di stavim druge drzave odnosno mape u koji folder i jel treba isto aktivacija
za druge mape napraviš sve isto kao i kad si radio za hr, samo folder nazoveš po imenu čiju mapu stavljaš (to vidiš kad skineš željenu mapu) tako npr. za Sloveniju stavljaš/radiš svn
HC4L
Kad otvorim program pokazuje se prozor "Nije pronađena odgovarajuća aktivacijska šifra za ovu kartu" A u desnom kutu ekrana ne piše aktiviraj kako da aktiviram kartu.
hm...
možda jednostavno ne vidiš prikaz Aktiviraj, probaj svejedno stisnuti tipku pa vidi dali se što dešava. Odnosno, krajnje deinstalacija i ponovo ponoviti korak po korak kako piše.
HC4L
Imam problem o vezi instalacije McGuider v7.71. Naime, htio sam instalirati McGuider v7.71 na Nokiju 6670 koja ima Symbian S60 3rd. Formatirao sam memorijsku karticu (1 GB) i instalirao SetupSymbianS60 na karticu. Kad sam htio pokrenuti program, javlja mi da je datoteka ostecena!![]()
Ponovo formatirao i ponovio postupak, opet isto!
Zatim sam probao instalirati McGuider v7.7, ali opet isto.
Treci pokusaj je bila instalacija Navigon Mobile Navigator 7, koji se moze koristiti 30 dana besplatno. Ni taj pokusaj nije uspio!
Napominjem da TomTom normalno koristim na tom mobitelu, ali sam htio isprobati i McGuider, jer ima novije karte!![]()
Zadnji uredio hrc50 : 27-04-2009 u 23:30
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
ma čekaj ti imaš ovo ili?
ako je to, ne radi se o S60 3rd. Radi se o Symbian OS 7.0 S60 v.2., a to je pa podosta...
ili postoji još koji 6670?
HC4L
Ma da, to je ta! Hvala ti na odgovoru. Krivo sam procitao Platform: S60 2nd Edition, a na OS 7.0 uopce nisam obracao paznju. Mob je vec sav izgreban, nije dobar vise za telefoniranje, koji put zasteka, ali TomTom radi super na njemu pa mi ga je zao baciti. Star je vec oko 5 godina.
Zadnji uredio hrc50 : 28-04-2009 u 02:29
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Evo i ja sam instalirao mcGujdera na N82 i mogu reć da je bolji od Garmina.
Za pronalazak signala mu treba 7-8 sekundi dok garminu malo više (barem mi se čini).
Samo sučelje je ljepše a i karte su mi bolje napravljene (pogotovo noćna na Sygic-u)
Sviđa mi se što puno brže prati kretanje za razliku od garmina, a i zoom je brži i u manje koraka i kalkulacija rute mu je brža, garmin se zna izgubiti i zblesirati tu i tamo.
Uglavnom, imam samo 2 minusa - muškobanjast ženski glas (žena ima previše testosterona) i malo se zblesira kod okretanja (korištenje akcelerometra), pokaže na pola ekrana desktop.
I da, jedno pitanje - promijenio sam one poruke za registraciju (naravno napiso gluposti) ali da vas pitam ona poruka na karti se nemože maknut? "This is TRIAL"?
I da, kako funkcionira kod radara? Samo fixne nađe ili i pištolje, multanove?
Ograničenja baš ne skida najbolje al tu je negdje
Stari, kak si?!?
ima u Sticky temi:
9. Micanje "TRIAL" poruke na karti
Iz foldera skins (u folderu Sygic 7.71 koji ste skinuli na PC) označite i kopirajte sve File-ove u folder skin (koji je u folderu Res na memorijskoj kartici).
Kada pita želite li zamijeniti iste File-ove, jednostavno pritisnite "Yes to all"
HC4L
Instalirao sam ovu najnoviju verziju (7.71 build 4189) i pri pokretanju dobivam "low disk error". Zna li netko rjesenje?
Najnovija verzija (od 11-05-2009) application.skin makne poruku "This is TRIAL", a vozne trake i oznake na autocesti se normalno prikazuju!
Pogledaj [Tutorial] Sygic McGuider v7.71 for S60 3rd.![]()
Konacno je dostupan kompletan Sygic McGuider bez natpisa "This is Trial"! Moze se skinuti sa ovog linka: megaupload.com.
Password: valleicom
meni javlja
Unfortunately, the link you have clicked is not available.
moze reupload
hvala
Link je popravljen i odsad radi. Do promjene je doslo zbog novih izmjena i poboljsanja u aplikaciji i nosi nadnevak: 11-05-2009! Svaki put kad se nesto izmjeni, ponovo se stavlja online i normalno je da ima drugi link!
U aplikaciju je danas stavljen file .lang za neke jezike, izmjenjena je komanda "Podsjeti me kasnije" u "Start", a komanda "Aktiviraj" je izbrisana!
U aplikaciju su stavljene fiksne policijske kamere, icone i application.skin, tako da je sad komplet sve u jednom fajlu. Vise ne treba skidati posebno kamere ili application.skin jer je sve u kopletu!
Zadnji uredio hrc50 : 11-05-2009 u 20:58
ja sam ga isto bio stavio u nokiu 6210 navigator i sve je radilo.
bolji je garmin, u ovom nema đakova i manjih mjesta
Gigi D`Agostino
imam instaliranu prethodnu verziju Sygic McGuider-a, koji je postupak da instaliram ovu noviju, osim onoga da deinstaliram staru, pa postavim novu verziju.....da pitam prije nego krenem gubiti živce
Na koju verziju mislis? Ako mislis na 7.70, a zelis novu 7.71, mislim da moras staru deinstalirati i tek onda ubaciti novu verziju!
Ako si mislio maknuti "This is Trial", onda samo ponovo instaliraj novi application.skin kao sto pise u Tutorialu.
A brisanje i mijenjanje poruka na zaslonu moras sam podesiti u croatian.lang fajlu. Mozes upisivati sto god zelis umjesto onoga sto sada pise. Sve ti je u Tutorialu.![]()
ma imam instaliranu verziju 7.71, a ni taj "This is Trial" mi se nije pojavljivao, osim na početku kada je napisao do kada traje, a i instalirao sam taj application.skin kako i piše u tutorialu, nego sam mislio a je cijeli program novija verzija.
pokušao sam sa intalacijom bez prethodnog deinstaliranja i uspjelo mi je, samo što na početku je sve ispisano na nizozemskom jeziku, tako da sam se pomučio dok sam našao hrvatski jezik, uglavnom vrijedi i aktivacija...samo slijedite upute iz tutorijala, pokrenite aplikaciju, pitat će vas da li da zamjenite prethodnu verziju, stisnite da, kad idete copy/paste ona tri filea (maps, drive, res) to napravite, komp će sam zamijeniti stare fileove, novima, a ostat će vam i već prije učitane mape i glasovno vođenje, jedino se sada još pojavljuje i izbor karte 1. Mobile Maps 2009 i 2.Sygic Mobile 7.71, ali to još nisam otkrio razliku.
Zadnji uredio zok511 : 13-05-2009 u 23:17 Razlog: intalirano
Bookmarks