Glavno da si optimističan
iTunes mi neće poslati aktivacijski mail, majku im
Ako netko zna zašto neće- slobodno neka napiše![]()
Neće......
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Glavno da si optimističan
iTunes mi neće poslati aktivacijski mail, majku im
Ako netko zna zašto neće- slobodno neka napiše![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma, to su napunili bilijun skinutih iTunesa- pa im više ne treba
Već je prošlo 20 minuta...
Probati ću naći neku adresu na kojoj mogu pitati je li to normalno i da mi pošalju mail.
Hvala, Mario![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jes ba dobro ukuco svoj imejl? mozda zato nece![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jok, ti si
Valjda ovaj koji to šalje ima svinjsku kugu
A kad kažem da sam zaboravio šifru- odmah mi pošalju mail sa uputama za resetiranje šifre...
Čudno.
Sad sam poslao mail u support- tamo se mogu logirat
EDIT: Evo, došao je.![]()
Zadnji uredio georgy : 01-05-2009 u 12:46
Došao doma!
Bili na izletu na lijevoj obali Drave "katakombe"
Unikom prekrasno pokosio travu i uredio izletište tako da smo imali prostora za roštilj i dokoličarenje, bilo je predivno! Društva hrpa, poznanika miliun, pravi odmor u prirodi i zabava!
Ostao mi jedam MEGA PAN pa ga sada lagano trusim uz komp![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ijjooooj hebote qpek![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vratio se doma... More,sunce,ekipa,gitara,harmonika,rostilj,vina/pive.... Mislio sam da sam u raju...![]()
Napravio generalno čišćenje bicikla.
+ morao sam jer mi je buraz cijelog smočio (onaj dan kad je padala tuča)
Cijelog ga počistio i "powedečetrdesetao"
Sad je skoro nečujan.
Sutra ću se lijepo provozati.
Sad mi se ne dada malo stoji čist
![]()
kakaf crni wd, samo mast i ulje![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Napravi mi svinjsku (može i od zaražene) mast i ulje u spreju- odmah koristim![]()
Ako niste primijetili, vratio se netko .....
Aaaa ne. Malo čačkati po forumu![]()
Ma, nisam cijelog "povedečetrdesetao"...
Samo gdje treba![]()
Nadam se ne i po lancu
Izvorno postao wiki
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja jučer na biciklu preš'o 25 km... Makar, to mi nije niš. Al eto, samo da se pohvalim.
BTW, jučer nakon vožnje biciklom došao frend, malo smo mjenjali boju ledica ispod poklopca za bateriju u zeleno na K770, pa bi htjeli i naprijed promjenit, a za to bi trebali raskopavat mob. Sad nas zanima, imamo samo metalne T6, može li se nečim zaštititi šrafciger, pa da ne ostanu tragovi na šarafima? Frend je predložio selotejp na šrafciger, ali mi se čini da će selotejp popustiti...
Bookmarks