moze slika?
Fora je, baš ga držim u ruci, problematičan je jedino imenik - moguće je pretraživati samo s jednim početnim slovom. Ja imam jedno 40 ljudi koji počinju slovom M i to je onda problem dok nekoga pronađem. Sviđa mi se što ima 2 zelene tipke.
moze slika?
Imaš sliku ovdje
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
to bi trebao biti kao neki review ili?
ajde napiši nešto malo konkretnije, možda bi ljudi htjeli znati
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ukratko:
Sa stražnje strane kućišta, ispod baterije, nalaze se utori za dvije SIM kartice, s tim da je jedan utor zaključan na Tele2 mrežu, dok se u drugi utor može ubaciti bilo koja SIM kartica (još jedna od Tele2, druga hrvatska ili pak strana SIM kartica). Ima dvije zelene tipke za javljanje - A i B. Kad imate dolazni poziv, na ekranu se pored pozivatelja ispisuje i SIM kartica na koju poziv dolazi, tako da se i javljanje obavlja tom tipkom. U biti, najzgodnije i najpraktičnije je riješeno pozivanje: otipka se broj i pritisne zelena tipka, ovisno s koje se mreže želi uspostaviti poziv. Pri pretraživanju imenika, nakon što se odabere kontakt, potrebno je pritisnuti jednu od zelenih tipki. Zgodno je što se softverski može isključiti jednu ili obje SIM kartice.
Izbornik
Sučelje (prvi nivo izbornika) preuzet je djelomično sa Samsungovih mobitela - pojedine ikone su identične. Drugi nivo izbornika i dalje podsjeća na Samsung, ali ne u potpunosti. Ima fotoaparat VGA rezolucije (0,3 megapiksela), nema mogućnost snimanja video zapisa (ali ima mogućnost pregledavanja video zapisa). U paketu se dobije microSD memorijska kartica kapaciteta 512 MB.
Memorija
U kalendar se mogu spremiti samo tri podsjetnika, dok alarm omogućuje postavljanje tri pojedina alarma. U telefonski imenik moguće je spremiti do 300 kontakata (plus dvije SIM kartice), ali pretraživanje je moguće samo putem prvog početnog slova, što je nezgodno ako pod određenim slovom imate desetke kontakata. Tada je neizbježno listanje imenika, dok se ne dođe do traženog kontakta.
Vidim da je hyundai najavio HRPU novih modela. Bio sam na njihovom štandu na ovogodišnjem CESu i ono iznenadili su me poprilično, vidio sam im cijeli roadmap i poprilično uzbudljive stvari imaju. Tko je zastupnik Hyundaia za HR (telefona)?
Tele2 ih prodaje, nisam primijetio da postoji zastupnik za njih.
Kruno, Kruno tako loše informiran. Zastupnik za Hyundai
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da li podrazava call witing na obije kartice.
Znaci pricas na prvu karticu a neko te pokusava dobiti isto
na prvu, da li cujes bip zvuk u slusalici?
Dali mozes izabrati bilo koji zvuk za dojavu poruke
a da je razlicit za obje kartice?
Da li je ista kvaliteta zvuka na bilo kojoj kartici,
i da li ti se sugovornik zali da cuje jeku kad prica s tobom
na bilo koju karticu?
Da li postoji mogučnost unlocka?
ja ga imam i nepreporucujem ga nikome...
kao prvo ljudi me jako lose cuju mikrofon bi trebao biti osjetljiviji
kao drugo baterija treba nekada i 12h sati da se napuni
s vremena na vrijeme se ugasi sam
baterija drzi jedan dan...
svaki put kad se spoji s racunalom treba formatirati karticu jer javlja io erorr
i jos stotinu problema
bio je na servisu no tamo tvrde da je to normalno...
Bookmarks