Mislim da cu ja lagano otic pilit Amazonu. Sutra se treba rano dici...
Mozda jos prije toga odem malo sarafat bicikl... Mozda ne...
Za 11 sati odoh u Pariz... Pišemo se oko 10-og. Pozdrav.
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
Mislim da cu ja lagano otic pilit Amazonu. Sutra se treba rano dici...
Mozda jos prije toga odem malo sarafat bicikl... Mozda ne...
dobar jutar
niš pametnog u ovako tmurno jutro
Mi6 Black
Dobro jutro.
Razmišljam što dalje, morao bih nešto za školu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro...
Mrtav sa, čovjek...
došao iz arene...
jebe teretanu, istovariš 400 bačvi, od toga 300 punih, i miran si tjedana dana s teretanom...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
bbrljo mene oduvijek interesira sto ti radis to u areni??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
radim...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pa istovaruje bacve ocigledno.![]()
uuu znaci si fizikalac![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Wooohooo ajde sretno..
Ja bas gledam kaj cu gledat na telki![]()
malo sam si u kazni..xD.. Pa napokon se dosepao e71 ma malo na net... E tejls mozes provjeriti jesam onlajn na emesenu... '
![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Dobivam poruke al piše da si offline.
Došao iz škole.
Kako je profesor iz povijesti (tko je išao u TŠRB, vjerojatno zna Kordića) popljuvao Mesića...
Zato mi je on jedan od najdražih profesora... nabrojao nam je nekoliko partizanki koje su dale ubiti najviše ljudi i rekao nam gdje žive
Je nekad lud- ali moram priznati da ne vjerujem da netko zna povijest bolje od njega.
Zna svaki detalj- kako se zvao od Aleksandra Makedonskog konj, ženja, teta...
I javio mi se čovjek za iPhone (), sutra ili u ponedjeljak se mijenjam.
Samo prigovarajte vi koji ste protiv- odluka je pala (uz opsežno "proučavanje")
Samo još gledam kako spremiti kontakte da ih mogu normalno prebaciti na iPhone... (ako tko zna...slobodno neka kaže).![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Uzmi iPhone i 5800 i prepisuj brojeve...![]()
Tako bih i ja radio, ali mijenjam 5800 za iPhone.
Onda valjda jedino preostaje da prebacim sve na burazovu 6300 pa malo vježbam pisanje na iPhone- u![]()
Ajd bjez,jer ni ja nisam nesto socijalno raspolozen...Napravio kutiju za sub,drvofix,silikon,i ostavio da se suši... Sutra dvije rupe,opet silikon,parkerice,neostik,tapicirung,kablovi i vozi......
Sad sam skontao da je sve ovo od ljepila...Odo na pivu,al ovaj put na flašu,jer ova toščena je pocela smrdit...
![]()
pa ti si nekaj delal danas! koji ti je ku#$&
toščena mora smrdit!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Brijem da su mi izrasle prve sijede :S
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kakvo lijepo vrijeme
A moj pametni buraz se išao voziti biciklom
Pa čak se ni ja ne bi išao voziti da sam vidio one gromove i čuo grmljavinu
Mislio je da neće padati
Jedino što je išao mojim biciklom- pa me malo strah da nije nešto bilo biciklu
Odo spavati.![]()
došao s jaruna...
bilo veselo večeras...
sad lagano pogledati kaj ima, pa na spavanje...![]()
Bookmarks