procitaj u uputama, moze se sigurno, ali onda ti sredisnja tipka svako toliko zasvijetli da znas da nije ugasen, ne znam sad napamet gdje se to ukljucuje i kako pise u meniu
neznam ni sam vise kako u potponosti iskljuciti ekran....naime kad stavim pod usteda energije :nema meni jos uvijek pokazuje sat i iskljuci se ekran tj.svijetlo ali sat ostaje
stavim li reprodukcija onda je isto sat malo drugaciji sa oniv krivuljama
stavim li animacija onda je ona klasicna
a ja samo zelim da se u potponosti iskljuci ekran znaci mrak,crno...
hvala
procitaj u uputama, moze se sigurno, ali onda ti sredisnja tipka svako toliko zasvijetli da znas da nije ugasen, ne znam sad napamet gdje se to ukljucuje i kako pise u meniu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Nikako. Jedino možda nekim programom, ali nisam čuo da takav postoji.
Inače, taj "sat-ekran" ti je standby i potrošnja dok je on upaljen ti je više od dvaput manja nego za vrijeme uključenog ekrana. Sumnjam da može biti niža.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa kolega ima istu takvu i kad on stavi pod usteda energije nema ,njemu se na ekranu ne vidi nista...nema sata nicega u potponosti se iskljuci Ameni ne ,jos k tome imamo iste firmwareove......
...e pa sad ako sam te shvatio, moraš otići do Profila. Profiles otvoriš svoj izabrani profil (koji koristiš) tj. uđeš u Personalise i pod Breathing light stavi na On.
HC4L
da.istina radi,ali mi onda treperi ono obavjesno svijetlo na navi tipki....što ja ne zelim...
...e koliko mi je poznato ne ide ili jedno ili drugo, biraj ili svjetlo ili sat.
HC4L
alati --> teme --> ušteda energije --> "Nema"
kada je "Nema" ukljuceno ekran je crn..(kod mene na e66)
Bookmarks