evo radi. ali otkljucavao sam taj program... ali nekako malo drugacije ocito. uglavnom sada sve 5!
lijep pozdrav!!!!
Pa vidiš valjda i sam da nisi otključao kartu.
preskočio si cijeli korak.
prvo otključaj kartu (kada ti se pojavi taj prozor stisni unlock maps i onda ju otključaj) i ona označi i prebaci.
postupak otključavanja ti je opisan u sticky temi. nemožeš fulat
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo radi. ali otkljucavao sam taj program... ali nekako malo drugacije ocito. uglavnom sada sve 5!
lijep pozdrav!!!!
Kad uključim mapsource u gornjem lijevom kutu nemam Adriaroute iako je instalirana u garmin.Sve sam radio po tutorijalu i ne znam u čemu je greška.
Ako si instalirao samo AdriaRoute i nisi kasnije instalirao niti jednu drugu mapu, onda ti neće ni biti onog padajućeg izbornika
Instaliraj još jednu kartu na komp, pa onda pogledaj u mapsourceu
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Moze imati i samo Adria route i pokazivati ce gore lijevo da postoji. Samo se nece otvarati padajuci izbornik! Gdje je moj post koji sam na ovu temu poslao dopodne? Nema ga, pojeden??
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Može jedno pitanje...
Instalirao sam Garmin Mobile XT 5.00.40 i Adriaroute 2.20 prema uputstvima odavdje, međutim kada ga pokrenem uopće ne vidi satelite iako piše da ih traži.
Mobitel je Samsung I8510, Innov8.
Stvar je u tome što mi ovo nije prvi put da instaliram Garmina u mob, instalirao sam već prije na dvije Nokije N95, i čak sebi na Innova, doduše bila je verzija 5.00.10, ali sve je radilo.
Sada sam istim postupkom pokušao instalirati verziju 5.00.40 i sada nekim čudom ne može naći satelite...
Ostavio sam ga na balkonu nekih 10-15min i ništa, signal totalno mrtav. Prije bi barem odmah u startu izbacio jednu crvenu crticu, a sada ni to...
U čemu bi mogao biti problem??
prvo probaj sa originalnom aplikacijom, za samsung ne znam koja je. ako imas gprs ukljuci potpomognuti gps za brze lociranje. ne uzima puno novca. meni uzme 0,02€ po spajanju. pored toga otidi negdje na cistinu, mozda zgrada blokira lociranje.
ako nije to onda u servis![]()
Pozdrav.
Evo ovako odma da prijeđem na problem,instalirao sam sve
po uputama i sve je prošlo ok i s kartom,ali u izborniku mobitela
kad sam htjeo pokrenuti program
pojavila mi se "puzzla" sa crvenom točkicom umjesto plave ikone
garmina koji nije otključan a sve sam napravio kak treba.
može mi netko pomoči kak da to riješim
hvala na pomoći
Ispričavam se, Garmin radi u redu nego na mom balkonu nije bilo signala....![]()
Je li moguce na istoj koristiti garmin samo za pregled mapa jer nema gps?
Savjet kako koristiti navigaciju i imati dovoljno baterije na raspolaganju: Nakon što pokrenete navigaciju i krenete uz njezinu pomoć, u pravilu vam više ne treba prikaz na ekranu nego je dovoljno samo slušati glas. Naravno, ako imate napunjenu bateriju ili auto punjač tada vam ovo sigurno nije zanimljivo, ali ako imate 1/3 baterije, a koristite navigaciju, kroz 20-ak minuta će baterija riknuti. Tada stisnite i zadržite tipku Menu, zatim odaberite Stand by. Nakon toga će navigacija i dalje biti aktivna, ali ekran neće svijetliti. Dok vozim meni su sasvim dovoljne glasovne upute, više od toga mi ničemu ne služi, osim da napravim sudar.
Ljudi treba mi pomoc! Ja sam kupio GARMIN NUVI 205 i u njemu sam imao fabricki instalirane karte SCG route 1.7, Adria Route 2.10 i jos neke, posle pregleda na ovom forumu usio sam nac program i ostale novije mape, ali kada sam otkljucao mape i prebacio ih na uredjaj on mi i dalje prikazuje da imam one stare verzije a ne ove nove koje sam navodno prebacio na uredjaj! Sto mi je cinit?
Tu je rasprava o Garminu na Symbian mobitelima, a ne o Garminovim uređajima. Pogledaj u uputama uređaja ima li kakve opcije, tipa da su te karte spremljene u internu memoriju, pa trebaš prebaciti da koristi karte s memorijske ili nešto slično.
Ako ti ovo nije pomoglo, otvori novu temu u odgovarajučem dijelu foruma.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
imama možda malo blesavo pitanje. Danas sam ukucao jednu adresu i doveo me u pravu ulicu, ali ne na broj 1 kako sam mu rekao, već skrooooz na kraj ulice
E sad moje pitanje je, mogu li ja nekako mijenjati te karte koje imam i sl???
NARAVNO DA MOZES, ALI SAMO PREKO MAPSOURCE (softver za rad sa mapama za GARMIN)!
Ako nemas ovaj program nadji ga bilo gde na torrent fajlovima i skini ga,tamo ima cak i upotstva o koriscenju!
Na Nokii E 51 imao sam instaliran Garmin XT 5.00.10 i sve je radilo odlicno, onda sam upgradirao u Garmin XT5.00.40 i opet sve je radilo odlicno.Kada odem na Settings>Settings>About, tamo pise da je verzija 5.00.40...... Ali, ne mogu da vidim neku razliku u softveru, grafici, opcijama i sl u poredjenju sa starijom verzijom. Mozda neko zna o cemu se radi?
Ako može pomoć? Imam instaliran garmin 5.00.40 na n95 8gb i radi odlično,ali zato mi isti program prosto jede bateriju na n96 i to za 12h bude na jednoj crtici. Da napomenem da je postupak instalacije bio indetičan i da su mi na oba telefona fw zadnje verzije. hvala unapred!
http://www8.garmin.com/support/downl...ls.jsp?id=3939
jesi ugasio pozadiske procese u postavkama?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Kako iskljuciti te pozadinske procese i koji su to, posto prvi put cujem?
u garminu:
alati -> postavke -> sustav -> launch background service
ili:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1196
Zadnji uredio Vader : 29-04-2009 u 22:17 Razlog: dodan link
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
trebam europa NT 2010. please help. p.s. mapsource verziju.
Mozes proveriti ovaj link
http://www.digital-kaos.co.uk/forums...psource-36409/
Pozz
Ubrzano trošenje baterije![]()
Bookmarks