Da, ja sam odmah s ulaza skrenuo desno.
I, jesu li mu uzeli e71?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E tamo je ona vel'ka dvorana s atomima i projektorom, i ona manja, u kojoj se održavaju predavanja.
BTW, nemam blage što je s E71...
Kad uđeš ima prvo neko platno kraj vrata i sa strane neke poštanske marke.
U prostoriji su neke knjige, TV, kompjuter i bile su neke radionice (s atomima i nekim kutomjerom).
I bili smo u maloj dvorani s velikim projektorom i nekim slikama sa strane.
Odo se i ja voziti biciklom.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E to je onda to. Samo, si ti bio u ponedjeljak jedino ili? Ja sam bio u srijedu navečer.
ma nee nego da se svjet vrti samo oko čunga lungi...xDD..
a kaj je sa e71 nezz ni ja..![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Lassie se vraca kuci...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo mene s vožnjice, ne mogu se pohvaliti kao Drug Mile- ja sam se vozio samo kojih 15- ak kilometara.![]()
jutro...
buđenje, lagano spremanje, i riješiti neke karte za beyonce...
pozz...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
I ja ću danas malo na vožnjicu biciklom, nakon iscrpljujućeg današnjeg kolokvija![]()
Україна
Ehh pa ja neidem na bicikl
Ja idem malo skoknut do vikendice u Zagorju pa se vozikat na quadu
A mozda kasnije malo i u lov
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
karta kod mene...
sad, čekanje...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
21. sam na listi ljudi koji su postali ovdje, hope it will be better.
Jutros stigo novi (polovni) radio za autić,pa sam starog iscupao van,uvalio ovog,a starog prodao,i sve 5Idem sad pod tus,pa van...
![]()
U mom selu je neki moto-susret. . .
Motori zavijaju u svakom ćošku, samo čekam neki lančani sudar.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Subota veče, ja vježbam zadatke![]()
Україна
ajme di bas mene uhvati prehlada....nemogu van, nos začepljen, šmrcam......APCIHAA!!
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
logoff![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks