...jesi provjerio drivere od grafičke - probaj staviti novije drivere...
Imam na laptopu Vista Home Premium, kad god zaklopim laptop (a da ostane upaljen), i ponovno ga otvorim te se ulogiram u windowse smanji mi se rezolucija, pa se opet poveca i onda opet smanji i tako ostane... sve to u 5 sekundi.... prije je sve billo super... nekidan mi se to pocelo desavat....
dali neko zna kako sredit to ,da mi se ne mjenja rezolucija???
Laptop je HP Pavilion DV7-1017eg.
Zadnji uredio Smuchac : 23-04-2009 u 12:20 Razlog: Popravljen naslov,drugi put brišem temu...
...jesi provjerio drivere od grafičke - probaj staviti novije drivere...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...a jesi li instalirao kakav program tada ili nešto...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kakve procese i koliko procesa imas u task manageru,da ti nije preopterecen sistem... bas sto wild kaze da nisi sta instalirao i sada ti procesi od tih aplikacija gutaju resorse racunara.jel to jedina promjena il osjetis i da ti racunar uopsteno lagga/stopa/usporeno radi u posljednje vrijeme
nisam nista instalirao, a i sve mi radi ko prije.. nije nista usporeno.... i kad ga palim radi super... samo znaci kad ga zaklopim i opet logiram u windowse onda mi se promjeni rezolucija...
ostalo je sve super.... sad cu probat jos jednom instalirat drajvere... ja sam skido sa HP-ove stranice, sad sam skino sa nvidia mozda ce bit bolje....
meni se isto dogadja, bez brige... to je do viste, bilo 32 bitna bilo 64... strpi se do kraja godine, sve ce se win7 rjesiti...
evo instaliro sam drajvere sa nvidiine stranice i sad radi kako treba....
probaj i ti ... to je izgleda do ovih drajvera sa hp-ove stranice...
skinuo s nvidije...instalirao... i opet isto.... makar ne smeta... vec naviko
Bookmarks