Jel ima netko za preporučiti dobar IRC client. Skinuo sam mIRGGI al na mojoj E66 ne radi, jel ima kakav drugi program ?
zahvaljujem se i ujedno se izvinjavam ,sto sam pogresio mjesto.Pozz
Jel ima netko za preporučiti dobar IRC client. Skinuo sam mIRGGI al na mojoj E66 ne radi, jel ima kakav drugi program ?
dali ima msn program za Nokiu 6220 clasic!!ako može link i kada skinem gdje da instaliram u mobitelu!??
Ne skida ti Fring s računa, nego tvoj operater. Fring je besplatan kao aplikacija, za razliku od nekih (Agile, IM+ ...) koji se plaćaju.
@rap_boy: Drug Mile je to lijepo napisao... Fring ne naplacuje nista, a vise o temo mozes naci naravno na njihovim stranicama... Odgovor na tvoje pitanje je ovdje.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
dali ima msn program za Nokiu 6220 clasic!!ako može link i kada skinem gdje da instaliram u mobitelu!??
www.fring.com Tamo ti je sve objasnjeno.Instaliras ga folder instalacije.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Slick je jos uvijek free.
Osobno sam zadovoljan s njime.
--
. [Lejzermaster]
Evo par uputa kako koristiti ugrađeni IM klijent na nekim S60 Nokijama. Našao sam ih na dotsisu i isporbao, radilo je normalno.
Na slijedeći način radi Yahoo messenger:
Pod Server name i Web adress upisati: Imps.msg.yahoo.com
Pod APN upisati svoj APN preko kojeg se spajaš. Još Yahoo username i password i to je to.
Za ostale servise MSN, ICQ, Gtalk ..... treba se registrirati na http://www.mobjab.com/ i pratiti upute.
Ako koristite MSN a ne da vam se zayebavat s ovim mobjab-om, jednostavno dodajte svoje MSN kontakte u Yahoo messenger na PC-u.
frigin odlično radi na P1 prezadovoljan sam ima sve opcije skype i MSN a s tim da se može aktivirati opcija za facebook i što meni odgovara a toje GMAIL
meni je najbolji pravi od microsofta..
http://symbianv3.com/new-windows-liv...enger-perfect/
mene cudi da jos niko nije omogucio video chat preko im-a???
ako ima neki im koji podrzava video chat zamolio bih vas da kazete koji je.
Evo, od nedavno postoji samostalna aplikacija razvijena od strene razvojnog tima Skype-a, znači ništa fring...
E sad imam jedan problem: kako uspostaviti poziv, nikako ne uspijevam ili neznam, radi se o Nokiji E71? Chat ide normalno.
HC4L
imam i ja problem... kad sam 1. put insalirao fing na mob., odlično je radilo, ma san snova, kvaliteta poziva odlična... eeee, al sad kad sam staru verziju izbrisao stavio sam noviju i jednostavno mi neda da se prijavim, uvijek traži skype br. od nog računa na skypu, pokušaval sam i "0" i vraga i boga al ništa, stavil sam opet staru verziju i opet me traži br. skypa...
kaj da napravim?!
¹ We recommend that you don’t use Skype on your mobile when you’re travelling abroad. Your operator may charge you all sorts of additional roaming costs, which can really add up quickly. Find out more Calls to phones, mobiles or any of your Skype contacts via Skype are only available in Australia, Brazil (Rio de Janeiro & Sao Paulo), Denmark, Estonia, Finland, New Zealand, Poland, Sweden, the United States and the UK.
Na dnu stranice piše.
evo sad sam probao instalirati v3.01 u opče mi neće pokrenuti... javlja se fring faca al me baca van
Probaj 3.35 ta je bila najstabilnija dosad, i obavezno najprije deinstaliraj staru verziju.
Code:http://rapidshare.com/files/163074264/fring_3.35.40.rar
Uglavnom 3.35 je radila na svim koje sam isprobao i nisam ni od koga čuo da ne radi.
Evo, ja sam sad instalirao Slick i zbilja sam zadovoljan, no ima 1 problem koji me zbilja iritira.... Ovak, kada idem poslat IM nekom, ja napisem tekst i kad ocu poslat tekst nije mi onaj gumb u sredini D Pada (radi se o nokiji N95 8GB) za slanje, nego moram 2 puta ljevu tipku da dodem u meni i tamo pise "Send". Jel ima tko kakvo rjesenje jel me ovo nervira a nebi htio mjenjat program...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Trebalo bi bit u postavkama (configuration->send by enter)
Inače, Slick "previše troši" kilobajta......
Bookmarks