Beba, zašto ja neznam niš o bebi?? :S
Kome trebam čestitat?![]()
Vozim se ja tako Ilicom, i sta vidim? Kozmeticki salon - pogadjate - "Luna".
Lunino carstvo se siri...
A cujem da ce biti i pomladaka...Jedino ne znam jel hrvatskog ili kanadskog.
@Luna,
Vidim sad vec (zlo)rabis tudju djecu, sve samo da dovuces X-a do ZG...
E da...
Cestitam na prinovi!![]()
Beba, zašto ja neznam niš o bebi?? :S
Kome trebam čestitat?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zato sto ne pratis fejs?
A ni cafe ocigledno...
Ajde, protrljaj krmelje prvo.![]()
Oho, čestitke Lunče
Ma ko će vas sve pohvatat, spameraj živi, idem narezat malo jegera i spržit s jajima..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma bebači su tako slatkiKako ne bi htjela jednog takvog u svom domu?
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A iks moj..
bude on doso pit u zege.. a kad dodje, 3 mjeseca se nece vratit u pulu kolko cemo ga oblokat. dobro, kolko ce ga luna napit, oke, oke, shvatili smo..
imam problema s gadjanjem slova po kibordu, tak da vas pozdravljam.. a i ujutro se rdai.. oh, joy..
blago deci s alkoholiziranom tetom.. al opet, jednom najdrazi i najbliskiji bratic postaje ćaća
odo
čirz
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
došao s posla...
napokon jedna normalna večer, sve je bilo odlično...
lagano na spavanje, sutra je rano dizanje...
noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Digao se u bolovima i nazvao šefa da još jedan slobodan dan uzmem jer rame i vrat me otkida (uklještio neki živac)!
Šef dao blagoslov a ja ostao doma i patim jer ne mogu u krevetu uživati nego me jebe ovo fucking shit!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo na poslu,imam prakticni dio treninga pa sad sam na coffe breaku...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Jutro...![]()
Dežuran sam u školi.. Koja dosada..![]()
damn, slusam nirvanu opalilo me nesto
sad ustadoh pa kontam gdje popiti onu prvu kafu,sunce upeklo bit ce negdje u bashti sjediti![]()
Jutroo
Ubija me ovo glupo vrijeme...jucer ljepo sunce, danas pak kisa...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
koja blokada...
nevjerojatno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sinoć bio na festivalu znanosti u Tehničkom muzeju - bilo OK. Gledao sam nekakvo predavanje o kozmičkom zračenju i heliosferi, predavanje je bilo tak-tak, ali je bilo prezakon. Predavanje je održavao direktor muzeja, a s njim je bio i Ante Radonjić. Prvo je direktor pustio PP prezentaciju, ali su bile neke slike koje su isječci iz kratkih filmića (podsjetnici direktoru na njih očito), a njemu se baš gledalo filmiće, pa je zvao ravnatelj Radonjića (Radonjić se lijepo sjeo među publiku) da mu nađe stick s filmićima. Pola sata su tražili filmiće, i puste ih lijepo u Media Playeru, ali ne znaju za fullscreen način, pa smo (na svu sreću kratke filmiće) gledali u običnom načinu. A i mobiteli su zvonili. Prvo nekom liku do mene zazvonio K800, pa direktoru nokia, i konačno Radonjiću nokia (Radonjić i direktor imaju iste ringtonove - nokia tune). Ja sam za to cijelo vrijeme promatrao publiku (bio u zadnjoj stolici - s druge strane Radonjić
), svi su pratili predavanje osim nekog lika koji je na E71 (ili je to bio E51) čitao nešto (nešto na netu, očito). Zanimljivo je bilo samo u jednom dijelu, ostalo me i nije previše zanimalo.
BTW, georgey, u kojem si ti dijelu muzeja bio?
Ja sam bio u onoj dvorani di je neki kompjuter (ona ulazna) i neke knjige i "radionice".
Mislim d aje to i jedina dvorana.
I poslije smo bili u onoj maloj predavaonici- tamo smo imali prezentaciju, ona s velikim crnim projektorom.
Meni je isto bilo bezveze, ali je zato bio neki antropolog pa smo kao otkrivali ubojstva.
To mi je bilo zanimljivo, a radili smo i neke bezveze "kutomjere zvijezda".
Da te netko ne zna- mislio bi da si neki lopov, kad tako gledaš tko ima koji mobitel.![]()
halek-![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
došao iz arene, natrag na posao...
nema odmora...
http://www.antenazagreb.hr/uploads/_Audio/BBB.mp3
malo smijeha...
pozz...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Yebem radoznaleŠta sad radite?![]()
Jako umoran... Neke vanredne vježbe na faksu danas, kolokvije imam u subotu i ponedjeljak, nema me nigdje
Nego mario, reče li ti da sutra sviraš u BL?![]()
Україна
Bookmarks