Mjenjao sam kartice u mobu, stavio 8Gb apacer, al to nije radilo kako treba (malo-malo pa nemoze pristupit kartici) pa sam vratio staru 2Gb na kojoj je sve ostalo kako je i bilo. al sad mi kad ubacim karticu zapocne neku instalaciju koja traje oko 30 sekundi i onda ispise da nemoze instalirati program i da pogledam u upravitelju programa. tamo je sve ok, sve je instalirano. ne bi me to toliko nerviralo da se to ne javlja i svaki put kad uključim mob i kad odspojim usb mod.
Možeš otići u Upravitelj programa, tamo bi ti trebalo pisati koji program nije instaliran, pisat će ti određeni kod brojeva i slova, zapiši to i nakon toga spoji mob u modu prijenos podataka, kad otvoriš mem karticu na kompu klikni na traži i upiši taj kod, trebalo bi ti pokazati taj kod pod rezultate i to trebaš samo izbrisati. meni je jednom upalilo! Pripazi da ti budu vidiljive sistemske i skrivene datoteke u windows exploreru!
e prijatelju ima sam i ja takav problem sa svojom n82 kada bih instalirao temu na mem karticu i kada bi upalio nokiu stalno bi se nesto instaliralo i bla bla,a vec je sve instalirano i pise da je sve regularno medjutim nije,i onda sam poceo snimat teme na memoriju telefona i od tad nemam nikakvih problema(u medjuvremenu san se izjeba ko pas napravija san hard reset pa nije bilo novog hacka pa sam hakirao sad mob na novo pa me opet nesto jebe lol nikad tome kraja di su oni dani kada si samo zvao i slao poruke nije bilo nikakvih problema)
To se i meni isto dogodilo, kada sam htio nadograditi softver, izvadio sam memorijsku i nadogradio ga. Onda mi je pisalo instaliranje, instaliralo se pola programa, pola nije, pa mi je pisalo da idem pod upravitelj programa, tamo sam otišao, pola se nije htjelo instalirati pa mi sada svaki put kad upalim mob piše instalacija..
Mob mi je full u banani, soft sam mu potpuno s*ebo, zato jedva čekam da uzmem N82 i onda sve ću raditi kako treba.
Probaj s formatiranjem memorijske i nadogradnjom softvera.
Inače, meni se to na N73 događa![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
pozz evo i mene,naime imam isti problem i izgleda da je stvar do tema. Probao sam bez kartice i sve OK ali cim su teme prisutne pokusava instelaciju. Vjerojatno pokusava potvrdit potpis a nemoze ili nesto slicno kao provijera preko mreze
Ja sam to riješio tako da sam formatirao karticu..
I frendu je to bilo nekidan pa sam mu reka da to napravi i uspilo je..
to je normalna pojava kad se radi ovo:
ili kad se napravi format memorije telefona....
zato kada ja bilo što od navedenog radim, obavezno formatiram i mem. karticu i tog problema nema.
riješenje za to da se ne pojavljuje poruka o instaliravanju, napraviti format mem. kartice ili probati na koji od gore opisanih načina.
HC4L
Vec je bilo o tome rijeci,problemi su razni ali u ovom slucaju sigurno tema.
To tvrdim iz iskustva teme se instaliraju iskljucivo u memo telefona,zato kaj na karticu bar moje iskustvo jednostavno u upravitelju nema instalirane teme.
Tada pomaze formatiranje ili naci i izbrisati temu uz pomoc kompa ili ako je mob haknut uz pomoc npr. Xplorera.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Idi u E:/private/10202dce i obriši tamo sve fajlove sa extenzijom sis/sisx. Ako ti nije hakovan telefon odradi to preko kompa.
Bookmarks