Da li to ima veze s verzijom firmware-a i modelom (mogu li to radit na K750@W800, K770, K530@W660...)?
vako ode ima svega i svačega da te zaboli glava.mobitel je na vipu treba za prić u tele..koliko sam pročita ode nekima uspije nešto neki se mogu pozdravit sa mobitelom tako da sam bliže za otić u servis da to čoek napravi kako treba.naša san neki opis na drugom forumu .da li je iko prova vako otključat mob.
jeli iko se usudija provatVAŽNO: Ovaj postupak možete izvesti jedino ako u meniju za otključavanje piše Otklj.(mreža) 5.
MORATE BITI VEOMA OPREZNI!
AKO POGRIJEŠITE PRI UNOSU KODOVA MOŽETE POTPUNO ZAKLJUČATI MOBITEL!!!
- Zapišite na papir svoj IMEI broj. Dobiti ćete ga tako da u mobitel utipkate: *#06#
- Zatim, morate ući u tajni meni telefona (SIM zaključavanje) tako da utipkate: < * * <
- Zatim odaberite na vrhu menija opciju Mreža (pokraj nje će biti simbol lokota).
VAŽNO!!! Nastavite dalje jedino ako u meniju za otključavanje piše Otklj.(mreža) 5
Mobitel će vas upitati za kod. Utipkajte sljedeće:
7993XXXX (XXXX = PRVE ČETIRI znamenke IMEI broja)
Pojavit će se greška i smanjit će se broj unosa za 1. NE BRINITE! MORA TAKO!- Ponovno utipkajte sljedeće:
6309XXXX (XXXX = DRUGE ČETIRI znamenke IMEI broja)- Ponovno utipkajte sljedeća dva koda:
093167XX (XX = DEVETA I DESETA znamenka IMEI broja)
323343XX (XX = JEDANAESTA I DVANAESTA znamenka IMEI broja)- OVO JE VAŽNO! Utipkajte još ovaj kod:
XXXXYYYY (XXXX = DRUGE ČETIRI znamenke IMEI broja, YYYYY = PRVE ČETIRI znamenke IMEI broja)
Zadnji uredio ravilov : 26-03-2009 u 15:29 Razlog: dodan [quote] i [list] radi lakse citljivosti
Da li to ima veze s verzijom firmware-a i modelom (mogu li to radit na K750@W800, K770, K530@W660...)?
Fizicki se lock nalazi u GDFS, pa verzija firmwarea ne bi smjela imati veze...
Za model ne znam.
@mamicuti,
Kao prvo, procitaj obavijest koja stoji na vrhu svakog SE podforuma, te ubuduce pripazi na naslov teme.
Sto se tice pitanja, ako ti se bas da, isprobaj ovo (i mene, a vjerujem i mnoge druge, zanima funkcionira li ovo), ali po meni puno laksa metoda otkljucavanja je staviti unlock patch...
Zadnji uredio ravilov : 26-03-2009 u 15:31
Možda bi onda bilo dobro napraviti back-up GDFS-a prije pokušavanja.
a bilo bi fora da radi...onda bi valjda mogao bez problema mijenjati fs i main bez toga da opet stavljas unlock patch
@.:TailS:.,
Pa backup GDFS-a je uvijek dobro napraviti, bez obzira sto se ide raditi. Nikad ne skodi.![]()
jel iko prova ovo radi li na svim mobitelima kano npr w595 ??
W595 waiting for se tools
Polako, nije potvrdjeno jos ni za jedan mobitel... Nitko se zasad ne usudi probati.
Slobodno budi prvi.![]()
Ali nije ga ni ubilo? Mob je jos upotrebljiv?
ubiti neznam jer je mob u banani neće se upalit tj upali pa se resetira, tj osta je kao i prije
edit mislim da ga to nije uništilo, isto ponaša ko i prije
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
nije to još sigurno
a ja mislim da sam to vec negdje vidio ali da ne radi,u svakom slucaju bilo bi dobro da se tako moze unlockat mob
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
hmmm...ne znam da li bi bilo kakvih promjena ukoliko se to odradi na telefonu koji nije zakljucan...mislim da bi postao ne upotrebljiv ukoliko ne funkcionise...no sta bi bilo ukoliko radi?
###1410989180026
Možeš napraviti back-up GDFS-a, probat, ako neće, vratiš stari GDFS.
da samo sto nisam siguran da li ce ga vracanje GDFS-a vratit u zivot!!!
###1410989180026
Pa trebalo bi. Jedino još možeš zeznut EROM, a lakše je nadograditi EROM nego GDFS.
Hmmmm, prema ovome bi se mogao napraviti "kalkulator" da ne bi bilo zabuna ili grešaka...hihiih...A jel tko isprobao jel to radi? S kojeg je to foruma kopirano?
Pa eto - nema rezultata da li bi radilo ili ne. Ali se sjećam da je član SEboy jednom prilikom unosio glupe kodove u mobitel, i ostalo je 0 ili 1 pokušaja, a mobitel je radio. Tako da možete pokušati, ali prije obvezno napravite back-up GDFS-a!
Ovako, koliko ja znam:
Kad se "ispuca" broj pokusaja, to nikako ne utjece na rad mobitela, i dalje ce raditi bez ikakvih problema, ali vise se nikako nece moci otkljucati legalnim putem (upisivanjem koda), pa sve da je i 100% ispravan kod.
nista od toga w350i
svih 5 pokusaja ispucano
mislim daje to plasirano da zezne online
unlocking servise via imei
ne vidim drugog razloga
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Evo, provjereno i na T630 (zakljucan na T-Mobile), nista od toga.
Ispucao mi svih 5 pokusaja a nije se otkljucao.
![]()
ja sam probao k320 i još neki t270 tak nekak i na nijednom ne radi ali mobovi normalno rade
mozda bi ova tema mogla i lock!!! ne vidim neku korist sad barem svi znamo da ovo ne djeluje!!!
###1410989180026
Bookmarks