Strgan,polomljen,umoran,gladan,i blago receno neupotrebljiv. Bar smo pobijedili 2:1
Gud najt!![]()
Kao da ona ne gleda![]()
Odo gledat CSI, a sutra ujutro u školu![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Strgan,polomljen,umoran,gladan,i blago receno neupotrebljiv. Bar smo pobijedili 2:1
Gud najt!![]()
došao iz arene, za večeras dosta...
sutra opet u arenu, riješiti sve do kraja...
strgan, lagano na spavanje...
koncert razočarao, bar mene...
neke pjesme išle po nekoliko puta, i tako to, ali ajde, štimung je bio ok...
strgan i rastavljen idem se sastaviti u krevet...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Luna = mjesec, Gee, I wonder why
@MASVA: Moja sućut...stvarno užas :/
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
arena, here I come...
pozz svima...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Haj! (deset znakova)
Od T-shita stigla poruka sljedećeg sadržaja:
Doslovno isto napisano kako sam primio. A kakve su to promjene? Na T-shitovoj stranici ničeg... Ako ko nađe, nek posta ovdje, tako da svi vidimo.Izmjene Opcih uvjeta poslovanja bit ce objavljene 20. travnja 2009. u Vjesniku i na www.t-mobile.hr Vas T-Mobile
I meni isto.
Valjda će povećati cijene ili tako nešto.
Evo, došao sa festivala znanja
Gužva, da ne možete disati (NOT!)
Meni je bezveze, nema baš puno toga za vidjeti.
Možda ću biti na televiziji- snimali su nas dok smo bili na nekom kompjuteru na youtube- u i onda kad samo neke mjerače za sunce radili
A i možda ste me vidjeli na Glavnom- onaj dečko koji je trčao pa su mu ispale sve stvari iz torbe![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A kad ćeš to bit na TV-u?
BTW, ako povećaju cijenu, prekidam s njima, ovako su nepodnošljivi, a još tad... Joooj... Zato i nikad nikog ne zovem s T-mobitela (K770).
Kako na iskonu :s?Operater: Vip,T-Srot
Ma, nemam pojma.
Snimali su stalno neki s HTV- a.
Pa smo se tužili da nas ne snimaju bez dopuštenja- da ćemo ih prijaviti za pedofiliju
EDIT: Valjda je makec skroz od*ebao T- com.
Ja sam samo fiksno- a stari i ja imamo T- mobile.
Makar- ne trošimo puno, tako da nam ne znači puno njihova razlika u cijeni.![]()
Zadnji uredio georgy : 20-04-2009 u 19:29
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
odoh prošetati psa...![]()
@iks, to je točno.
@georgy, lol, vi ste ludi... A idem gledat vijesti, pa ću vidit.
napokon došo doma i pojeo ne 6 niti 9 več 18 nageca iz megića..xDD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Dobio sam istu poruku, bas me zanima ako povecaju cijene ja cu odmah prijeci na Tele2.![]()
ja sam na pretplati
nikakvu poruku nisam dobila.
al mater i ćaća, koji su prepaid, su dobili.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
hah moja profa it gitare je pod satom dobila tu poruku i ispitivala me sto to je..xD.. i onda je rekla da si ide kupiti sada vjesnik.. a na njihovoj stranici jos uvjek nis ne pise..![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Piše piše, samo treba čitat sitna slova kao i uvijek![]()
Nemam pojma, nije da me zanima, a i vid mi je malo u banani
http://www.t-mobile.hr/pravne.asp
zanima me, ako netko slučajno zna, da li se može pokrenuti stegovni postupak protiv policajca koji nešto napravi protivno zakonu, a nije bilo za vrijeme radnog vremena?
Bookmarks