...a jesi probao pokrenut video na kompu - možda sam video takav konvertiran nema zvuka...
Dakle ovako, stavio sam na mobitel film Gran Torino i pokusao sam ga otvorit sa SmartMovie v4.01 i uspjelo je, ali mi nije pustao nikakav zvuk makar mi je zvuk bio podesen na maximum. Onda sam stavio verziju v4.10 i opet isto. Poceo sam se raspitivat na drugim forumima i oni su mi preporucili da instaliram verziju v3.41, no vec kad sam se ponadao je i ta solucija zakazala, opet nema zvuka. Jel zna itko u cemu lezi problem??? Vec me nervira taj SmartMovie dosta dugo i dali postoji neki drugi video player koji podrzava .avi formate??
Slusam vase preporuke![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
...a jesi probao pokrenut video na kompu - možda sam video takav konvertiran nema zvuka...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Video na kompu radi sa zvukom. Neznam zasto nece ga pokrenut sa zvukom na mobitelu...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pogledaj si koji ti je format audia u tom videu, ocito da ne prepoznaje taj format... Probaj konvertirati audio u neki podrzani format (npr. mp3)...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Uspjelo je!
Korisito sam onaj SmartMovie converter i prebacio mi je film u .mp4 format. Sada sve sljaka i cuje se zvuk, no imam opet pitanje.
Kada pritisnem tipku za zum, odaberem 100% zum i onda mi je slika preko cijelog ekrana no nevidim titlove. Kada odaberem na 50% zum onda mi je film preko pola ekrana i vide se titlovi al je zbilja grozno gledat na taj nacin video zapise... Jel postoji neki nacin da stavim film u format koji ce bit onda preko cijelog ekrana, a ne samo preko polovice. Recimo kao onaj Transformers film koji se dobije uz mobitel i koji je u .dcf formatu.
Bookmarks