Join Today
Zatvorena tema
Stranica 12 od 15 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 276 do 300 od 356
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Samsung S8Not,S8+,Symbian
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry nisam bil do sad uz komp.
    Razlog?:svakodnevno nadopunjavanje baterije skracuje vjek trajanja baterijama,to je dokazano.
    A kako ja svakodnevno sinkroniziram Kalendar,Imenik i biljeske a Iphone nema mogucnost da sam bateriju zamjenim mislim da je to itekakav razlog.

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aktivacija Itunesa.

Mamlazarka i Standuper koji je u pravu kaj se tice kreditne kartice.
    Meni je to isto trn u oku (to je even. za Premijera pogodno).
    Naime zval sam i sluzbu za korisnike, djelatnica mi je skruseno rekla da kreditna plastika nije potrebna za aktivaciju Itunesa.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...evo samo ukratko - danas sam se prvi puta sreo s iphone 3g i mogu reći - ništa fascinantno...jedina meni zanimljiva stvarčica je taj touch - ostalo ništa...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wild-Boy Iphone uopce me nezanima samo radi moba vec stoga kaj ima naj bolji paket kaj se Interneta tice u T-mobilu a kaj i trebam. Vip ima naj bolju ponudu ali mi je signal los.

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Iphone3g, N95
    Operater
    T-Scum
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bic1 Pregledaj post
    Sorry nisam bil do sad uz komp.
    Razlog?:svakodnevno nadopunjavanje baterije skracuje vjek trajanja baterijama,to je dokazano.
    A kako ja svakodnevno sinkroniziram Kalendar,Imenik i biljeske a Iphone nema mogucnost da sam bateriju zamjenim mislim da je to itekakav razlog.
    Ipak si trebao malo se raspitat prije davanja ovakvih pogresnih informacija. Li-ion baterija nema memory effect, dakle sve jedno je punio ju ti svaki dan ili tek kad se do kraja isprazni. Taj efekt smo odavno izgubili povlacenjem losih NiCd baterija koje su pamtile na koju su se razinu punile pa bi kasnijim nadopunavanjem gubile kapacitet tj. nebi vise punile ćelije koje su vec bile punjene. Jedino na sto se mora pazit kod Li-Ion baterije jest da ju tu i tamo potpuno ispraznis i napunis do kraja i to je to. Zato je i uvedeno punjenje preko usb-a kao skoro pa standard u konzumerskoj elektronici.

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Iphone3g, N95
    Operater
    T-Scum
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    ...evo samo ukratko - danas sam se prvi puta sreo s iphone 3g i mogu reći - ništa fascinantno...jedina meni zanimljiva stvarčica je taj touch - ostalo ništa...
    "Sretni" se sa mojim iphonom pa da vidimo onda komentar. Pa nisi valjda mislio da ce ti prazan iphone pruziti neko zadovoljstvo...

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gogobond Pregledaj post
    Ipak si trebao malo se raspitat prije davanja ovakvih pogresnih informacija. Li-ion baterija nema memory effect, dakle sve jedno je punio ju ti svaki dan ili tek kad se do kraja isprazni. Taj efekt smo odavno izgubili povlacenjem losih NiCd baterija koje su pamtile na koju su se razinu punile pa bi kasnijim nadopunavanjem gubile kapacitet tj. nebi vise punile ćelije koje su vec bile punjene. Jedino na sto se mora pazit kod Li-Ion baterije jest da ju tu i tamo potpuno ispraznis i napunis do kraja i to je to. Zato je i uvedeno punjenje preko usb-a kao skoro pa standard u konzumerskoj elektronici.
    da je to tako kako ti tvrdis sa punjenjem baterija tada Se P serija kao i Winmobile i jos neki drugi nebi napravili opciju da korisnok moze sam iskljuciti to "punjenje".
    Neznam za kaj sluzi po tvome onda klasicni punjac koji se dobije sa uredajima.
    I dalje tvrdim da je njima u interesu da korisnik zajebe prije bateriju.
    Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
    Symbian & Windows Mobile

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Iphone3g, N95
    Operater
    T-Scum
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bic1 Pregledaj post
    da je to tako kako ti tvrdis sa punjenjem baterija tada Se P serija kao i Winmobile i jos neki drugi nebi napravili opciju da korisnok moze sam iskljuciti to "punjenje".
    Neznam za kaj sluzi po tvome onda klasicni punjac koji se dobije sa uredajima.
    I dalje tvrdim da je njima u interesu da korisnik zajebe prije bateriju.
    A ništa onda ako mi ne vjerujuš možda te google uvjeri pa kreni na posao:wiki Li-Ion...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Procitao cijelu temu i vise manje sam siguran da ga kupujem iz nekoliko razloga: koji god mobitel uzmem u zadnje vrijeme dosadi mi nakon 5 dana (promjenio ih 200tinjak), imam dojam da je totalno razlicita spika od onog na sta smo/sam naviknut, procitao desetke reviewova i stvorio neki pozitivan dojam o njemu (vidjet cemo kak dugo )...

Enivej da ne baljezgam o vama nebitnim stvarima, imam par konkretnih pitanja...

Naime planiram kupiti 3g 8gb u Tmobileu u iphone tarifi (300), te me zanimaju sljedece stvari (ima i par off pitanja vezanih uz tarifu, a ne sami uredaj). Ne mislim ga otkljucavat, a otvorit ga ili ak sam dobro shvatio jailbreakat namjeravam nakon nekog vremena... E sad evo i pitanja:

1) MMS. Shvatih da ga treba jailbreakat i instalirat SwirlyMMS kako bi ga imao. Da li je to tocno i da li provjerno funkcionira slanje i primanje?

2) Ako je ovo gore tocno - kako Tmobile naplacuje MMS ako sluzbeno MMS ne postoji za iphone?

3) Izvjesce o isporuci poruke. Da li ikako postoji (ovo mi je stvarno jedna od bitnijih stvari)?

4) Itunes, App Store. Koliko sam skuzio treba se regat sa kreditnom karticom da bi mogao kupovat aplikacije. Da li je kreditna potrebna samo kao neka vrsta "kontrole", a aplikacije se zaracunavaju na tmobile racun ili naplata dolazi na karticu? Ako dolazi na karticu onda pretpostavljam da nema veze cija je? Tj racuni i sve bi glasili na mene American mi ima zhena (jbga ja koristim diners kojeg App store ne podrzava)

5) SMS. Koje su mogucnosti pisanja? Screenshotovi na netu prikazuju samo landscape qwerty opciju. Da li ima multitap (klasicni setup kao na fizickoj tipkovnici mobitela)? Da li qwerty postoji i u portret modu ili samo landscapeu?

6) SMS T9. Negdje sam procitao da se T9 ne moze iskljuciti prilikom pisanja poruke. Istina ili ne?

7. Jailbreak. Pretpostavljam da se s njim ponistava garancija? Vidim da verzija softa 3 beta ili 2.2 ne podrzava tj da se jos ne moze "otvoriti". Istina ili ne? Da li netko zna stanje u Tmobileu tj koje su verzije na njihovima? Tu sam malo laik za iphone sw, pa svako dodatno objasnjenje cijenim...

8. Tmobile tarifa iphone. Pise da se za 150 minuta koje su ukljucene u tarifu naplacuje uspostava poziva 0,25lp. Ako dobro shvacam onda je to mjesecno minimum 300kn + 0,25lp x koliko poziva unutar tih 150 besplatnih minuta. Nakon tih 150 mi je jasno, cijena 1,19kn bez uspostave poziva...

9. Safari tj surfanje. Citam ne podrzava flash. Pliz navedite neki web koji ne radi, cisto da skuzim sta tocno ne ucitava tj kako ga ne ucitava. Mozda nisam bas jasan ali npr ako postoji samo nekakav flash banner na odredenoj stranici - da li on normalno otvara tu stranicu osim bannera ili uopce ne dela?

10. Baterija. Trajanje prilikom normalnog koristenja (za iphone, dakle sa surfanjem itd...)? Nekakav prosjek? Za primjer - n6300 mi je trajala 1 dan, k800 dva i pol, u600 jedan i pol, Cookie 3 dana....10 minuta poziva, 20tak smsova, sat i pol prckanja po drugim stvarima.

11. Bluetooth. Jednostavno - da li radi file transfer sa kompom/drugim BT uredajima?

12. Mp3. Da li normalno mogu prebacivati muziku sa kompa na iphone? Da li se mp3ica moze postaviti kao ringtone?

13. Tmobile iPhone tarife. Da li mogu nakon 4 mjeseca promjeniti tarifu na i150? Naime navodi se za flex pakete da se tarifa moze promjeniti nakon 4 mjeseca uredno placenih racuna (ako ste se obavezali na 12/24 mj) ali ne pise nista za iphone tarife. Naime iskoristio bih ovih 6 mjeseci promo pretplate u pola cijene i onda presao na i150...

Mislim da je to za sada sve kaj me muci Ako se sjetim jos necega nadopisat cu... Ono sto mi je za sada broj 1 po pitanju vaznosti su unos teksta (qwerty, multitap, T9 - pitanja gore) i MMS (ok za ovo sam vec skoro siguran da radi)...

Kamera me zanima jedino za fotke ali koliko vidim video snimanje je isto rijeseno nekakvom dodatnom aplikacijom...

Uf 2 much teksta ali vec me dosta vremena nije neki telefon ovako zaintrigirao (da,da,da ja sam isto pao pod utjecajem globalnog modernizma i korporativno brain washinga by Apple - so what? )...

Hvala svima na mogucim odgovorima
    Zadnji uredio rise000 : 19-04-2009 u 22:21

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odgovorit cu ti na pitanja za koja sam 100% siguran, posto vise nemam iPhone, a mijenjale su se verzije sw.

1. i 2.) # Cijena za poslani MMS je 1,99 kn u svim tarifama za iPhone. -- sa t-mobile stranice od iPhonea

3.) na prijasnjim verzijama nije bilo, neka se sad izjasni netko drugi

4.) iTunes je vezan za kreditnu karticu

5.) i landescape i portrait je qwertz (dok sam ga ja imao nije bilo landscapea, samo portraita, vidio sam da je u 3.0 dosao, ispravite me ako grijesim), mema onog nacima kao na obicnom mobitelima sa tipkama 1,2,3...

6.) moze se iskljuciti correction.

7.) nemam pojma, ja sam imao jailbreakan iPhone, garancija se gubi, za ostalo nista ne znam.

8.) 150kn je fiksno. naknada za uspostavu je 0.25. prva obracunska jedinica je 1 min, nakon toga 15 sekundi. to je to sto trebas znati. dakle, nema sanse da ti bude racun 150kn, uvijek ce biti visi, istako tako nema sanse da pricas bas 150min.

9.) sve stranice osim onih gdje je potrebno ucitiati flash igru ili video su se meni otvarale, cak i njih normalno otvori, ali se umjesto video pojavi "you need to install flash player" ili takon esto. sve u svemu, otvori stranicu, ali nece pokzati video.

10.) 1 dan

11.) koliko ja znam ne, satro su blizu toga, ali za sad ne.

12.) iTunesom se prebacuje mjuza, jednostavno je i kad se navikens odlicno. mp3 se ne moze staviti za sad, ali naravno kad jailbreakas postoje neke metode koje mene nisu zanimale, tako da ti netko drugi moze objasniti.

i ja razmisljam uzeti ga opet, stvarno je preodlican telefon, ali sam vezan do 12 mjeseca za tele2.
    uzmi ga u tarifi i300, i nakon 4 placena racuna se prebaci u i150, ustedit ces novaca. isto tako, sad je 50% popusta na sve tarife 6 mjeseci.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Srki thnx na odgovorima

1&2) Ok, tak nekak sam si i mislio...

3) Ovo mi je za sada problem broj 1

4) Dakle sav trosak za aplikacije stize na mjesecni racun od Americana/kreditne kartice...?

5) Ovo mi takoder ne njusi na dobro ali opet gledam malo po youtubeu kako stvari funkcionira i ne cini mi se da je neki problem priviknuti se... Npr na Cookieu sam se brzo priviknuo na unos teksta putem TSa ali sam ga 99% koristio u multitap modu.

6) Aj fala Bogu

7) Ok...

8) Znaci 150kn i ako pricam svaki razgovor unutar tih 150 minuta bas 1 minutu onda je matematika: 150kn + 150x0,25lp = 187,5kn? Naravno ako ostale stvari ne preskoce ono sto je uracunato u tarifu.

9) Ovo je ok...glavno mi je da se mogu otvarati stranice, flash mi i nije nuzno potreban.

10) Lose. Nadam se da je to havy duty koristenja, a ne tri poruke i dva poziva.

11) Takoder lose...nije presudno ali je lose...

12) Pih ni ovo me ne odusevljava ali ajde nije mi pri vrhu prioriteta.

- dodao sam 13 pitanje...tako nesto s tarifama i ja namjeravam napraviti...

ps: ono sto mi je stvarno interesantno - citam sve po netu oko iphonea i dok stvarno ima dosta stvari za koje treba prihvatiti kompromis i pomiriti se da nisu moguce ali vlasnici i dalje hvale i uzivaju u telefonu dok pljuvanje vidim samo od strane ljudi koji ga NE koriste. One fore vidio sam ga kod frenda i telefon je smece mi ionako nista ne znace...a svi koji su ga ozbiljnije probali vele da je telefon odlican.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a gledaj, ja sam ga imao par mjeseci, classic, kad je vec izasao 3G. ali sam shvatio da mi takav mobitel nije potreban ako nemam date paket. jer doma imam komp, dakle sigurno necu preko wlana surfati, na faksu mi je zakljucana mreza, a traziti po gradu neke otkljucane nema smisla.
    kao iPod mi je odlicno sluzio, ali opet kopromis na classicu je bio sto nije imao normalan jack za slusalice pa sam morao korisiti ono govno od slusaica sto dobijes uz njega.

3G i ove tarife od t-mobile to ispravljaju i sigurno cu uzeti iPhone i jednu od tarifa kad mi istekne ugovot sa t2, koji cu onda prebaciti na tarifu 50 i nastaviti korisiti kad potorisim ovom sto je uracunato u i150 tarifi.

eto. jeben mob, ako imas data paket i ako ti je mjuza bitna. da ne pricam o aplikacijama, koje su prejebena stvar, pogotovo zasto se se direkt na telefon instaliraju, a ima ih mali milion pa je zabavno isprobavati ove free.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam isto mislio nabaviti samo uredaj ali onda sam skuzio da nema nikakvog smisla uzimati ga bez data paketa...ovih 2gb u i300 tarifi mi se cine dovoljno kad nema nikakvog wlana u blizini...

Ono sto me najvise muci su SMSovi...pisanje (privikavanje) i nepostojanje delivery reporta...ostalo je sve ok cak i vise od toga... S druge strane vidim da se po oglasniku 8gb modeli krecu 2000-2500kn tako da ako i nakon mjesec-dva mi dopeezdi uvijek ga mogu prodat za 1500kn minimum i dalje ostati u plusu, a iphone tarifa koja mi ostaje nije losa

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pisanje poruka je odlicno. bio sam vlasnik cookia nekih mjesec i pol, ne moze se mjeriti koliko je na iPhone bolje. ali ja sam na cookie pisao u qwert isto, za razliku od tebe, puno mi je lakse nego na klasican nacin.
    nakon dan dva privikavanja mislim da tu neces imati problem.

sjecam se da je prije bila neka shema da kad pocens pisati poruku prije svega stavis ! ili takon nesto na 098 i onda dobijes izvjesce ne vezano za svoj mobitel. ne znam da li to radi na iPhonu.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usklicnik kao prvi znak je radio (i dalje radi) na VIPu u vrijeme kad mobiteli nisu imali delivery...znam da je bila i neka kombinacija za 098 ali se ne sjecam koja... sto se tice pisanja, potrudit cu se da se naviknem

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iPhone kupljen

Prvi dojmovi odlicni...

-tipkanje ide full tecno i bez problema preko qwerty-a u portrait modu
    -delivery report rijesen unosom *r* na pocetku poruke
    -iTunes registracija uspjesna (trebala mi kreditna ali nakon kreiranja accounta uspjesno sam pobrisao obilk naplate)
    -i300 Tmobile, prvih 6 mjeseci 50% popusta, nema naknade za uspostavu poziva, nakon 4 mjeseca se moze prebaciti na i150
    -BT i MMS ce pricekati jailbreak
    -safari/flash - ucitava normalno web sa staticnom slikom tamo gdje je flash content

Hvala svima na pomoci

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    iPhone 4 16GB,Nokia 5000
    Operater
    T-mobile,Vip
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm, imam par pitanja, dali se moze nekako naviti alram i nakon toga ugasiti

uredaj a da alarm i dalje radi? Pokusavam ubaciti Boss Pref, skinuo sam s neta,

ubacio sam ga u iTunes, ali kad ga idem sinkronizirati kaze mi da ne moze

instalirati jer nije potvrdena...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rise000 Pregledaj post
    znam da je bila i neka kombinacija za 098 ali se ne sjecam koja
    *R*

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yes, yes skuzih enivej thnx...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rise000 Pregledaj post
    iPhone kupljen

Prvi dojmovi odlicni...

-i300 Tmobile, prvih 6 mjeseci 50% popusta, nema naknade za uspostavu poziva, nakon 4 mjeseca se moze prebaciti na i150
    Cuo sam vec par puta za ovu kombinaciju. Koliko si onda platio uređaj?
    .. pitam jer je ipak između i150 i i300 razlika nekih 1500kn...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, gledam si to bas. al nismo se skuzili
    znaci veliku vecinu vremena ces imat i150 tarifu.. a kupio si pod i300.. znaci 400kn ili 1900kn?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ako sam ga uzeo u i300, onda sam ga kupio po cijeni koja je navedena

da, platih ga 398kn uz tarifu i300 na 24 mjeseca. prvih 6 mjeseci imam 50% popusta, dakle placam minimum 150kn. Nakon 4 placena mjesecna racuna mogu se prebaciti na jedan nizi tarifni razred tj u i150. dakle 6 mjeseci po 150 radi popusta i onda opet mjesecno 150 ako se prebacim u i150... Ne kuzim kaj nije jasno napisano na njihovim stranicama?

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e to me zanimalo.
    problem je kaj se ženskica na šalteru nekaj bunila, da kao kak bi ja cijelo vrijeme placao 150kn, em bi htio uredaj za 400kn. 'kaj mi pada na pamet'.

tak da sam vec mislio da sam ja nes krivo skuzio, pa eto trebao sam potrvrdu.
    izgleda da cu morat na drugi salter

hvala puno.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma uopce sam bez komentara na neznanje pojedinih djelatnika Tmobilea...

da budem iskren ja sam zvao 3 puta SZK, svaki put dobio krivu informaciju i bio u tri T centra...tek sam u trecem naletio na voditelja smjene koji je vidio da znam sve sta bi trebao znati, a i covjek je na mjestu, pa smo odradili potpisivanje ugovora i preuzimanje ajfona lagano i brzo... btw drzi se ono kaj im pise na stranicama - to je sluzbeni dokument i bok. Ono kaj curice od 20 godina na salteru trabunjaju je ionak presmjesno svakome tko se imalo razumije u mobitele... meni je jedna rekla da nemaju uvid u lager i da ona samo vidi kaj ima na skladistu ako ode u prostoriju iza trgovine

Preporuka ako si iz ZG, T centar Vukovarska 23.

Zatvorena tema
Stranica 12 od 15 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [5800 XpressMusic] korisnički dojmovi, pitanja ...
    By mrle in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 1802
    Posljednji post: 29-08-2013, 00:07
  2. [Nokia N78] Iskustva, pitanja u vezi uređaja,...
    By Frog in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 29-12-2011, 15:35
  3. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  4. Odgovora: 19
    Posljednji post: 11-03-2009, 20:34
  5. Odgovora: 62
    Posljednji post: 24-02-2009, 17:05

Tags for this Thread