Evo nazvao sam ih i kaže mi ženska da su zaprimili ugovor u petak i da će mi pokolon doći u roku 2 tjedna
Ja sam im poslao ugovor poštom u srijedu, ali još ni traga ni glasa njima (možda zato što sam zaboravio kopiju osobne staviti)
Evo nazvao sam ih i kaže mi ženska da su zaprimili ugovor u petak i da će mi pokolon doći u roku 2 tjedna
Ja sam produzio ugovor za ADSL u 9. mjesecu prosle godine (2007.) pa me cudi sto sam opet mogao produzit u 4. mjesecu i dobio sam zvucnike?!?!? Po tome bih ja mogao sad opet produzit ugovor i dobit jos jedan poklon. Jel to tak ide???
There are no shortcuts in evolution.
ja koristim maxadsl vec oko tri godine i produzio sam ugovor kao sto sam rekao u 9. mjesecu i zenska je nazvala u 4. i rekla da dodem produzit i da dobijem nagradu!
Ja sam isao produziti adsl i trazio sam Zyksel-a, a zena koja radi tamo kaze mi da imam pravo samo na tipkovnicu paket ili zvucnike. I sta cu, da iskoristim pogodnost uzeo sam prvi paket. Kasnije gledam na webu, a ono Zyksel velik kao kuca i nude ga za postojece korisnike. Zovem 0800 9000 tip mi kaze salji prigovor na racun@t-com.hr. Dva tjedna nisam dobio nikakkav odgovor. OPet sam zvao SZK i tip mi kaze "jebi ga"! Sta sad? Kome se obratiti? Ocigledno su zajebali!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Kao sto sam par postova vise napisao da sam produzio ugovor nakon 7 mjeseci od zadnjeg produzenja, zanima me dali sad mogu opet produzit nakon 3- 4 mjeseca? bilo bi jako dobro jer tako hocu uzet laptop
pozdrav,danas htio uzet max adsl al podijelili sve fotice..imate mozda neke informacije,kada ce opet nesto nudit,kaj..?
gidi jap!
Sigurno neće tako skoro. Obično imaju takve akcije jednom, možda dva puta godišnje.
nemaju cesce,znam da uvjek traje nesto..
gidi jap!
Nije uvijek. Svako toliko je neka akcija uz naravno potpisivanje na 24 mjeseca. Ako ti nije hitno i baš želiš nešto ubosti (poklon ili gratis mjesece), strpi se mjesec-dva.
mislim da je malo prerano nakon 3 mj, ako je suditi po ostalim ugovorima T-HT-a, mora proći min 6 mj., ali provjeri to
jel ima netko nekog da mu radi u t-comu,da mi sapne ce bit uskoro kakvog poklona uz ugovor..bitno mi je..
gidi jap!
dal bi mogao produziti ponovno ugovor makar sam to ucinio u prvome mjesecu? Bas gledam one laptope i mogao bi si uzet jedan, gledao sam ovaj koncarov al nigdi na netu nema nikakvih informacija o njemu. Mislite dal se to isplati?
eto opet fotoaparat uz produzenje ugovora. produzio sam ugovor na 18 mjeseci, a aparat stize za par dana![]()
pa imas i sad poklone
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Pa zar je toliko tesko otici na neki web i provjeriti situaciju.........
http://t-com.hr/privatni/internet/ma...pogodnosti.asp
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
evo nesto opipljivo PS2 za 1 kunu uz to dobijes i jednu igru http://www.t-com.hr/privatni/interne...a_30_06_09.asp
Tko rano rani, zajebo je pjetla
dal to vrijedi i za produzivanje ugovora ili?
kužiš ti akcije. dijele ps2 ajme![]()
umjesto da djele ps3 to bi bilo korektno s obzirom
kada je izašao ps2 , a kada ps3![]()
ahahah
ali pazi, nije crna već siva, možda ima i t-mobile logo
bolje da dijele neki lumix il sony sad za ljeto.
Bookmarks