Ma, to ti je da možeš skinuti neku sliku ili tako nešto s interneta- bezveze.
Ili skupljaš bodove za majcu ili tako nešto.
popio 1.5 litri coce cole sve gratis samo prvu kupio, a sad neznam koji k znači gratis web hmm..
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Ma, to ti je da možeš skinuti neku sliku ili tako nešto s interneta- bezveze.
Ili skupljaš bodove za majcu ili tako nešto.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma ja iam ti gratis wallpepera da cijeli klc poljepim....xD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
U guzvi sam mrvicu... Noga je i dalje u banani,tako da danas nema treninga za mene...
![]()
došao iz servisa...
al nam je trebalo...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Odlučio da ipak ne mijenjam 5800 za iPhone (za sad).
Sad tražim neki ciklokompjuter i rukavice...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vratio se iz shoppinga, sada gasim svjetla i palim H.A.W.X. sa Saitek x52 pro joystickom
BTW Bravo georgy![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Uhvatio se litre pivkana! (Pan)
i gledam NEPOZNATI ZAŠTITNIK, vestern
EDIT:
trenutno me ubijaju reklame!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
joj vuki, sta ti uzivas. ljubomoran sam. jos malo i meni 18 pa cu si i ja kupovat pivo i uzivat doma u filmovima i sportu.
Dinamo rules!!!
makec i Mario- ipak ću vjerojatno mijenjati![]()
![]()
idem u rudnik
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
U 5 minuta složio programčić u C-u s kojim sam se jučer bezuspješno zafrkavao dva sata, i sad fino na vježbe![]()
Jutro![]()
dali je netko iz sv.ivan zeline ili da živi u blizi donje zeline ?
ako je. neka se javi ovdje ili na pm.... molio bih da nešto pogleda
u donjoj zelini...
hvala![]()
To sad izmišljaš jer sam bolji od tebe u Trackmaniji pa se ne želiš ponovno utrkivati![]()
NOT!!!!
OT: Došao iz PU- išao raditi osobnu.
Žena mi skoro otkinula prst kad sam trebao dati otisak- uzela ga je () kao da sam nepokretan pa ne mogu sam.
![]()
Zadnji uredio Mario92 : 16-04-2009 u 15:05
dobro jutro...
lagano odmaranje, pa na posao...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bio sam malo ugnjavljen,al sad je dobro. Naznuo nekoliko komada orahnjače,i sad dimim...![]()
ošišao se, ready to work...
see ya...![]()
Gledam gdje ima za nabaviti gumeni poklopac za M2 na SE W910i![]()
Zaboravio sam sta sam shtjel retj...al je bilo nesht profaund.
E da, tko je jamio, jamio je![]()
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks