Dosađujem se... Joj što mi fali neki normalan gif editor...
Dosađujem se... Joj što mi fali neki normalan gif editor...
Došao iz Zadra- mrtav umoran![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I imaš 1.666 postova!
1.667![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Došo doma,dosada,zajebajem se oko php-a...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
@Ico: Starci
@Frish: Pa mislio sam da je premijera svugdje isto - osim ako imaju neke skrivene pretpremijere...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Morgen...![]()
Jutro svima![]()
Jutro... Frend mi skida Adobe ImageReady s torrenta... Nadajmo se da valja...![]()
Jutro
Danas bi mi trebao doc novi mobitel, barem se nadam da ovi u posti nece nesto fulat.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne radi, naravno... -.-
@makec, koji mob?
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jutro......
Mi6 Black
Ovaj... Da ne otvaram pravu temu...
Zna li iko zašto Samsung nije napravio OVAKAV G810???
Koji ce mi C i slušalice kad ga moram otvarati da dodjem do???
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
Hm, a da pitas to u Samsung podforumu?![]()
Cekam da mi fred vrati motor,pa ga nosim na servis (redovni)...![]()
dobar dan svima...
napokon došao kući... gladan ko vuk...
sve obavio + kupio novu tipkovnicu...
Živjela bežična tipkovnica....sad se lakše tipka...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne moze, tipkovnica nema toliki doseg...![]()
pod prisilom, zatvorio sam temu...
ima domet, kako nebi imala...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@ Ico: Vec te vidim u fotelji s dvogledom i tipkovnicom kako se divis tehnici koja napreduje...![]()
Bookmarks