Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
došao s posla...
još jedan radni dan iza mene...
sretan Uskrs svim forumašima...
sutra klopica, šunkica, jajčeka i tako to...
idem sad na spavanje, treba se dobro odmoriti za sutra...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro
Napokon odmaram kao čovjek
Mario- još nisam(a sad sam i ja, nakon nekoliko utrka, oko 6000.
)
Čekam da me "potvrdiš" kao prijateljaPa ću onda vidjeti.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jaaaajčekaaasamo jaja
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bio vani,legao u 5 jutros,bio na misi,doso doma... Sad cu natrag u krevet. Treba malo napunit baterije za veceras...![]()
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Više ni sam ne znam što radim...
Probaj nesto radit.![]()
Aaa imam ja posla sa ljudima sa se-nse-a, ali nemam nikakav .gif editor![]()
.
Došao s mise.
Spremam se za Zadar (možda se budem kupao).
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kompicirano zato što ne mogu dodati nove framove. Ili već neku postojeću s frameovima, pa ubacit jednu po jednu sliku, ili u nečem drugom dodat framove.
Sretan Uskrs svima
Nisam se prije mogao javiti, prenajeo sam se ovih dana![]()
Ev malo spama, ali kao možda je ekipa tu zainteresirana...
Uglavnom, tko je zainteresiran za odlazak na premijeru Star Treka 7.5., nek mi se javi na PM. Imam koliko god hoćete ulaznica na raspolaganjuNe znam jel ovo neko oglašavanje, pa ako jest, slobodno ga zbrišite...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Aj laku noc ljudi, sutra naporan dan. (Ciscenje cipela)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pozdrav svima
razmišljam da lagano krenem raditi diplomski...
nema još puno vremena...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo ustao sam...
Sinoc bio na dobrotvornom Uskrsnom plesu,i super se proveo. Kupio tri lutrije,i sve tri osvojio...Skupilo se novaca za udrugu "Moje sunce" za pomoc djeci s posebnim potrebama. Ovaj tjedan je i moj klub organizirao Uskrsni malonogometni turnir "Žrnovo 2009",u kojem kao organizator pomazem da se bar nesto skupi za nastradalu stolnotenisacicu Snadru Paović. Ja ovamo,a stari na sinocnjem plesu. Pomogli su nam i Sanja Jovanović,i naš Mario Todorović i jos mnogi kojima se samo mogu zahvalit...
Sad cu jos malo,pa krenut na utakmicu. Igramo u 14:00... Viš mi lak!![]()
najeo se ko prasac, sad odmaranje malo...![]()
večer svima...
još uvijek dvojim koju tipkovnicu uzeti... ( dvojba )
Ali stvarno nisam pametan, a trebao bih se odlučiti do sutra...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ajme slatkih muka Ico...
Ja sam napravio kritični korak - sad da li je pametan ili glup, vidjet ćemo.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks