Meni se sviđa stranica.
Jednostavna je i funkcionalna.
Jedino će ti biti problem održavanje linkova na bicikle u ponudi (ali, to nije do tebe).
A i mislim da je jedina stranica ovakvog karaktera (ponuda bicikala i o biciklima).
Napravio sam stranicu posvećenu biciklima i svima onima koji tek namjeravaju kupiti novi ili prvi bicikl, na stranici možete pronaći cijene svih novih bicikala dostupnih u Hrvatskoj,te članke i video radionicu kako sami održavati i servisirati bicikl.
više info na http://www.bicikl-portal.com
Zadnji uredio Smuchac : 08-03-2010 u 15:06 Razlog: popravljen naslov + spajanje dvije teme
Meni se sviđa stranica.
Jednostavna je i funkcionalna.
Jedino će ti biti problem održavanje linkova na bicikle u ponudi (ali, to nije do tebe).
A i mislim da je jedina stranica ovakvog karaktera (ponuda bicikala i o biciklima).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
stvarno predobra stranica ovako na prvi pogled
Na prvi pogled je oke, mislim nije ni loša za korisnike, inače jedinstvena s takvom vrstom sadržaja..stalno radim update-a nešto dodajem,s vremenom će biti još bolje
Sve je to okej, ali jesi li pročitao pravila oko promocije stranice?
Dobro izgleda, no najpoznatiji hrvatski forum o biciklima je dropbike, pa će sigurno rijetko tko se prebacit na taj tvoj novi forum.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Site je izvrstan, ide u bookmark,pogotovo sto za mjesec dana idem na mores biciklom
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Odma ide u bookmarks. Vec dugo vremena trazim neki bicikl da kupim, ali nikako da se odlucim. Ful jednostavna stranica i sasvim ok.
Btw: Primam preporuke za bike na PM![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ovisi kakav bike trebaš..
no mislim da fali, možda ja nisam vidio.
popis trgovina u hr i vani
Dobar sajt,svaka čast,vidim da ima dosta truda tu...Ali vidim da koristiš CMS,pa ti ne bih baš preporučio .tk domenu jer je to samo maskiranje adrese,da skratim,ukoliko se nekomu dopadne neki bajk,ne može ga stavit u bookmark jer ce ga uvjek vraćat na početnu stranicu,imaš za to dobrih servisa koji pružanju DNS,kao što su co.cc i slično.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Da, bas sam probao staviti u bookmarks jedan Cube i stalno mi otvara pocetnu stranicu.
PREDATOR
Mislim da se samo jedne crte iz pravilnika ne pridržavam
Ali i to bi se uskoro trebalo promjeniti jer se planiram prebaciti na komercijalnu domenu, jer je projekt krenio kao beta verzija i vidio sam da su ljudi zainteresirani pa polako nastavljam sa radom..Smatram da stranica može ostati ovdje na forumu bez da ju moderatori obrišu bez obzira na .tk domenu- Web stranica mora biti na .hr, .com, .net, .org, .info i sl. toplevel domeni...
Ovo nije forum nego stranica (portal) hehpročitao sam vaše sugestije pa ću uskoro popraviti što prije moguće to sve i još poboljšati stranicu..
već sam malo dosadan,sam sa sobom se dopisujem, evo osvježen je sadržaj,dodan popis trgovina, novi modeli bicikala i biciklističke staze po hrvatskoj
živio cafe.mobil družimo se već 5 god ovdje![]()
Svaka cast na trudu, stranica je odlicna!
stranica mi se jako sviđa, samo nebi bilo loše postaviti rubriku tipa
best buy i grand prix ... pa oni koji se nemogu odlučiti , mogu u toj
rubribi pogledati.
Bok ekipa,evo malo novosti,stranica se dosta promjenila od zadnjeg mog posta ovdje, prešli smo na .com domenu tako da sad ne kršim niti jedno pravilo oko reklamiranja
od sada smo na novoj domeni http://www.bicikl-portal.com
Još planiram kako bih mogao mobitele ubaciti na stranicu da bude i o njima nešto, tipa mobiteli s GPS-om i tako to![]()
Pozdrav kolege forumaši, siguran sam da među nama ima dosta ljubitelja biciklizma i samih bicikala pa da malo podignem temu...
Prošle godine sam napravio stranicu posvećenu biciklizmu, gdje se ujedno nalazi i najveći online cjenik bicikala u hr, te razni članci vezani za biciklizam.
http://www.bicikl-portal.com
Zadnji uredio Smuchac : 08-03-2010 u 15:08
Pogledao, ima stvari koje mi se dopadaju, ali nije fer zvati se bicikl-portal, a ograničit se samo na brdski biciklizam. Sve ostale kategorije biciklizma spomenute su tek usput. To je velika mana i treba ju ispravit. Inače će velik broj posjetioca koji vole bicikl i biciklizam, a ne vole nužno i brdski biciklizam, biti razočarani.
Možda bi bilo dobro progovorit o oldtimer biciklima. U prošlosti je bilo dosta zanimljivih bicikala, a koji se i dandanas svojom kvalitetom nadmašuju bicikli tipa Limex, pa čak i neke kvalitetnije. Mnogi imaju takve bicikle u podrumima i na tavanima, a da ni sami ne znaju da li se isplati u njih ulagat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks