Ni nemoj, WM... Mikromekani je to, ipak...
Ima, sigurno ima N82 u dućanima!
od kud ti to da nema N82 u dućanu? Na mobisovoj stranici piše da imaju crni.
U HGSpotu imaju i crni i srebrni ali su mrvicu skuplji nego u mobisu. :S
Ni nemoj, WM... Mikromekani je to, ipak...
Ima, sigurno ima N82 u dućanima!
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
neznam dali je netko predložio ali ja imam sad novi e71 preedobar mob.. ima skoro sve adobe pdf real player itd. osim toga samsung inno8 ali je samsung...
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
I moj N73 ima adobe reader, čitam pdf file-ove, ima flash player.... mogu čitat dokumente iz worda, excela i powerpointa.. mogu i sam stvarat dadoteku u wordu, excelu ili powerpointu..
To ima sad skoro svaki mob. I LG Cookie to ima.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ali mislim sad vec par sati koristim ovaj mobitel i predobar je ima skoro sve tako da ti ga toplo preporucam ...
Ima i shine od 500 kn sve te funkcije.
Kakva je kvaliteta kućišta na N82? Softver, jel brz?
Nešto me sada taj mob najviše privlači. Gledam cijena 3 000 kn u Mobisu.
Oće cijena šta pasti početkom 5 mj.?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kaj se tice kvalitete kucista ako ti kaj govori pad sa cca 1.20 m visine na hrapavi beton.Rezultat toga su 3 ogrebotine od oko 2 do 5 mm na jednom mjestu valjda prvi udarac desetinka mm udubljenje (ako se tako moze nazvat).
A kaj se tice brzine osim 6220c dosad najbrzi Symbian iz mog bogatog iskustva sa istima.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Kučište je stvarno jedno od kvalitetnijih od Nokija, po meni neusporedivo kvalitetnije nego na jednoj N95
Što se softvera tiče, prije N82 sam imao SE K850, i očekivao sam da će biti dosta sporiji od njega, jer sam bio čitao prije kao symbian spor,ovo-ono, ali stvarno sam se ugodno iznenadio brzinom, mogu reći da je barem jednako brz kao i K850, ako ne i bržiNigdje ne zapinje, sve ide stvarno glatko
![]()
Rap boy i TaiLS: fuckas citanje dokumenata ako ih ne mozes stvarati ili prepravljati.
To mogu samo i iskljucivo Wm i Uiq uredaji odmah u startu a Symbian isto (citanje) a obradivanje uz pomoc drugog programa ili Quick Office nadogradnje.
Symbian & Windows Mobile
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
N82 ti nema niti jedan operater a nebudu ni imali.
Ja sam ju kupil u Pevecu platil sam ju 3298 kn prije 3 mjeseca.
Nekom ce to izgledat puno ali i nije.Nisam moral sve platit odmah,popust za drugu robu od 298 kn sam dobio.
Iz iskustva dok je kakav kvar u pitanju nema problema za popravak.
A zadnje necu da bogatim svercere.
Symbian & Windows Mobile
Odlučio sam. Uzet ću N82. Još ću malo po forumu pratiti vaša mišljenja o tom mobu i probleme, pa ću konačno odlučiti, jer nisam 100 % siguran, ali vjerojatno ću ga kupiti. Mislim da je on najbolji izbor, običan izgled, odlična 5 mpx. kamera, Wlan, 3,5 mm jack... Jedino nema infra red, pa neću moći imati irremote. Al doro, nema veze.
Dali mislite kao i ja ili imate nešto drugo za ponuditi?
Imam N79 10-ak dana i super sam zadovoljan. Neznam koja bi bila prednost N82 naspram N79...![]()
....
a jesi razmisljo o htc-ima jest da su skuplji i da su wm uređaji... ali ja ti isto predlažem n82 čito sam reviewove i svi ga hvale....![]()
Htc ni u ludilu. Nevjerujem toj marki, sumnjiva mi je.
Danas sam otišao u Mobis i pitao ih dali imaju N82. Čovjek je rekao da nemaju, ali mi je dao plastični N82. Malo sam ga razgledavao i jako sam se razočarao presitnim tipkama. Rekao je da će doći za koji dan u Mobis i da će cijena vjerojatno biti jeftinija, te da će biti u prodaji u 5 mj. Upitao sam ga za N97, kada dolazi, rekao je u 7 mj.
N79 (FP2) je noviji mob (Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2) izašao u rujnu prošle godine kada je izašao i N85 dok je N82 (Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1) (FP1) duže na tržištu, studeni 2007 pa ga zato više ljudi ima. Imam zadnji software 11.049 i hackao ga sa Helobox 1.03 za stavljanje programcica. Manjih je dimenzija (d,š,v) i dosta lakši, baš mala zvijer.
....
Bookmarks